Диванът е най-популярната мебел за почивка. Независимо дали става въпрос за обзавеждането на хотел, вила, офис, къща или апартамент, той е неизменна част от меката мебел. Изборът на диван касае не само интериора на дома, но и комфорта и качеството на живот.

Защо да изберете диваните на мебели „Еврика“?

Традиционно, най-добрият материал за възпроизвеждане на корпуса на дивана, по отношение на трайността, се счита масивно дърво от дъб, ясен или явор. И умело съчетаваме твърдостта и здравината на естественото дърво, с удобни матраци и комфортен дизайн.

Производство на дивани от фирма „Еврика“

Ние предлагаме завършен цикъл на производството на мека мебели и от значение за нас са, както тапицираните мебели, така и мебелите изработвани изцяло от масив. Клиентите на фирма за мебели „Еврика“ получават мебели изработени по европейски стандарт за качество.

Мебелна фабрика „Еврика“ може да ви предложи най-доброто качество на разумни цени. Компанията ни разполага с богат каталог от бутикови мебели. Благодарение на отличното качество на нашето обзавеждане, ние сме в състояние да предложим една година пълна гаранция на продуктите, които изработваме.

Освен това можете да бъдете сигурни, че нашите дивани няма да се деформират, да загубят добрия си външен вид, или да се повредят, дори да се наложи временно да ги съхранявате във влажна среда, или на открито.

Технология на производството на мебели „Еврика“

При изработването на дивани, мебелна фабрика „Еврика“ се стреми да отговори на две изисквания–да гарантира удобство на клиентите си, чрез мебелите, които предлага и да предостави най-високо качество, на конкурентни цени. Нашите мебели са не само модерни, аристократични и функционални, но и с много високо качество. Те са с гаранция до живот и ви гарантираме, че няма да се разпаднат на втората година, след като сте ги закупили от нас.

Ако се колебаете какъв модел диван да изберете за вашия дом, обърнете се към нашите консултанти. Те ще ви дадат най-добрия съвет или ще ви помогнат да поръчате диван, който да отговаря на личните ви изисквания.

За да задоволим изискванията и на най-взискателните клиенти избираме най-качествените материали–естествено дърво, висококачествени материи за дамаски и кожи. Не само, че тези материали са по-трайни, но и предлагат по-голям комфорт.

Особено предпочитани от нашите клиенти са диваните в ретро стил, които са съчетание от естествено дърво и меки матраци. Най-популярните ни модели от тази серия са диваните в античен стил и моделите от серията „Орхидея“, които могат да бъдат изработени от бук, дъб, череша и в дамаска по предпочитание на клиента, или да се тапицират с кожа.

Какво предлагаме?

Мебелна фабрика „Еврика“ предлага на клиентите си, както класически модели, така и съвременен стил мебели от масивно дърво. В нашия каталог ще откриете предложения за дивани, които да отговорят на всеки вкус.

Искате модерни мебели от масивно дърво? Никакъв проблем. Предлагаме на вашето внимание, съвременни модели тапицирани ъглови или триместни дивани, с матрак дебел повече от 10 см. В зависимост от личния си вкус можете да избирате между разнообразни цветове и модели.

Ценителите на лукса, ще останат приятно изненадани от богатата гама кожени дивани, които изработваме. Разполагаме с удобни двуместен и триместен диван, и кресло, тапицирани с естествена кожа. Дебелият матрак гарантира комфорта по време на почивка, а също така са подходящи и за офиси или хотели.

Помислили сме и за собствениците на малки жилища, които нямат много място и се налага да бъдат практични в избора на мебели. Специално за вас предлагаме дивани с „клик-клак“ функция, които освен, че не заемат много място, са удобни и лесни за поддръжка. Те могат да бъдат изцяло тапицирани, или да са комбинация от удобен матрак с масив. Някои от тях са с вградена ракла — чекмедже или допълнителен матрак, в зависимост от предпочитанията на клиента.