Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Дървен бар стол за бирария или пъб

  Представяме ви модерен дървен бар стол, подходящ за бирария, бар или нощен клуб. Моделът е изключително предпочитан заради своята стабилност и устойчивост.

  В днешно време, повечето барове и заведения все по-често залагат на естествения чар на дървото, вместо на студените метални столове за бар. Причината за това е основателна — те са красиви, изискани, стабилни и най-вече – устойчиви във времето.

  Ако искате да спестите пари, време пропиляно в ремонти и най-вече да обзаведете вашата бирария или клуб, заложете на класически модел дървен бар стол.

  Какви са предимствата?

  На първо място дървения бар стол (Реф1102) е със солидна дървена конструкция. Моделът се отличава с Х-образна облегалка и удобна седалка, която гарантира комфорт, дори да решите да прекарате повече време на него.

  На второ – вие избирате цвета и тапицерията на модела. Модерните столове от метал, обикновено се предлагат или в черно, или в сребристо. Освен това по тях често личат следите от пръсти, което изисква постоянно поддържане.

  При дървения бар стол на фабрика Еврика няма да имате такива проблеми. От менюто „Цветове“ може да изберете цвета на дървените части, а също така и дали да бъде със състарен финиш, дърворезба и други особености.

  Същото се отнася и до дамаските. Тапицерията може да бъде от луксозна дамаска или от по-среден клас, в зависимост от възможностите ви. Освен това, ако предпочитате, може да изберете тапицерия от кожа, която да подхожда на интериора на заведението ви най-добре. Мостри можете да разгледате в менюто „Кожи“, като е добре да знаете, че имате избор между изкуствени и естествени кожи, внос от Италия. Висококачествената кожа гарантира, сигурност и дълготрайно използване на този дървен бар стол.

  На трето място – здравина. Колкото и лъскави и луксозни да ви изглеждат съвременните бар столове, те няма да ви дадат същата стабилност и сигурност. Моделът на фабрика Еврика – дървен бар стол, предлага надеждност, сигурност и най-вече комфорт. С размери 1060/430/ 400 моделът гарантира устойчивост и може с лекота да се впише във всяко заведение. Ако предпочитанията ви са по-специфични, този стол може да бъде изработен и с размери на клиента. А са количества, предлагаме и солидни отстъпки.

  Размери
  Запитване