Описание
  Average: 4.6 (10 votes)

  Френско бюро за компютър

  Ако търсите перфектното бюро за компютър, което ще се ползва от цялото семейство, надникнете в богатия каталог на мебелна фабрика „Еврика”. Сред двадесетте образеца ще оцените предлагания модел с класически дизайн и размери 1210/ 770/ 650.

  То се изработва от бук, череша, дъб или липа—задължително — най-високо качество. Дизайнът му е подчертано традиционен, но много елегантен.

  Правоъгълният плот е тапициран с кожа (естествена или изкуствена), така че мониторът или лаптопа да пощадят повърхността при дълго ползване. В конструкцията намират място традиционните чекмеджета — в ляво, четири на брой и с различна големина.

  Два от вградените плотове са с удобен механизъм за издърпване, за да поставите върху тях клавиатура и мишка. Поставен е и допълнителен плот за апарат като факс, принтер или ксерокс. Предвидено е дори място за персоналния компютър, където ще е на сухо място, защитен от механични повреди и замърсявания.

   

  Дизайнът на това компютърно бюро е такъв, че пасва на всяко помещение и всеки потребител. Прекрасна придобивка и за детската стая, и за работния кът на родителите, и за кабинета им на работа. Той е не просто луксозна мебел, но и много надеждна придобивка. Не напразно се поръчва за износ във Франция или за цели учебни школи.

  Изработва се в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да се произведе и изцяло от масивна дървесина, в цвят, който да изберете от едноименното меню на сайта ни.

  Освен това моделът може да бъде комбиниран от редица други мебели. В сайта на фирмата можете да изберете подходящо кресло или стол, или дори офис шкаф, който да допълни обзавеждането ви.

  Бъдещите клиенти на предприятието ни могат да разчитат на изключително сътрудничество от „Еврика”. Те разполагат със свобода да изберат не само цвета и материала, от който да се произведе тяхното компютърно бюро. Ако се нуждаят от количества, ще им бъде направена изгодна отстъпка. Клиентите, които се притесняват от размерите по каталог пък могат да си го поръчат в размери, които да отговарят на специфичната големина на помещението, където ще го поставят.

  Размери
  Запитване