Описание
  Average: 4 (6 votes)

  Бяло ретро бюро

  Бяло бюро е перфектен образец от продукцията ни, който се изработва за износ за Франция. Моделът е съвкупност от луксозна изработка, елегантен дизайн и безупречно качество. За радост е достъпен и за клиентите ни у нас, останали подвластни на непреходния чар на класическите интериори.

  Писалището е с неголеми размери — 800/880/480 и може да се изработи от бук, череша, дъб или липа. Моделът впечатлява с фини детайли и изящни линии. Той е от мебелите, които минават в категория „женски” заради подчертаната си красота. Дизайнът е решен ретро стил. Основният плот е с артистична линия. Към него е прибавена по-висока конструкция с две чекмеджета и плоскост, която може да служи за мини — рафт. В основата са позиционирани чекмедженца. Цялата конструкция се крепи върху четири тънки краченца с фина резба в горния край.

  Специалистите от фабриката са създали истински шедьовър. Акцентирано е върху всеки детайл—дори на обкова. Подобно бяло бюро би изглеждало великолепно не само в будоара на всяка дама, но и в хотели или салони за красота с отбрана клиентела.

   

  Не се подвеждайте по името на продукта. Той е толкова впечатляващ, че не бива да го поставяме в ограничения. От менюто "Цветове" може да изберете прекрасен нюанс, който да отговаря на интериора в дома ви, а не да се съобразявате с готовото решение в бяло. Прието е да се смята, че тъмните нюанси внасят тежест, а светлите подчертават изяществото и подсилват ефекта на осветлението в стаята.

  Моделът се изработва в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-взискателните сред клиентите ни обаче предпочитат своето бяло бюро изцяло от масив. Ако се нуждаете от количества от него, мебелна фабрика е помислила за щадящ бюджета ви вариант — предлагаме отлични отстъпки при поръчка.

  Това бяло бюро ще намери място не само в дома ви, но и в кабинета ви, където да се насладите на неговия комфорт. Ако се чудите как да го съчетаете с останалите мебели от дома ви, предлагаме ви да се възползвате от предложенията в каталога на фабрика „Еврика“ . Ще откриете подходящи офис столове и кресла, които да можете да съчетаете с това бяло бюро.

  Размери
  Запитване