Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Луксозно бюро ученическо

  Бюро ученическо от марка „Еврика” е идеалният начин да научите децата си да разпознават стойностната продукция и безупречното качество. Мебелите за деца винаги са много ефектни, но рядко ще намерите съчетание от лукс, здравина, практичност и елегантност при тях. Фабрика „Еврика” спазва ангажимента си да предлага най-доброто на клиентите си от всяка възраст. Категорично доказателство за това е представяното бюро ученическо.

  Моделът е с изящна, но много надеждна структура и размери (1000/880/530), които да подхождат на детска стая—пести място, но е достатъчно детето да се чувства комфортно. Горният плот с нестандартна форма се тапицира с кожа по избор на клиента—с естествена или изкуствена кожа. Под него са разположени два издърпващи се плота за клавиатура. Цялата конструкция лежи върху четири крачета, които изтъняват към пода и са обединени с плот за ксерокс и персонален компютър.

  Бюро ученическо е толкова изискано, че с удоволствие биха го ползвали не само майките на децата. Мебелна фабрика „Еврика” го е включила в производствения си каталог за износ във Франция, където са пословични с взискателността и прекрасния си вкус. Освен това този модел се комбинира идеално с други мебели от подобен тип.

   

  То може да се произведе от бук, череша, дъб или липа–изцяло от масив или по-икономичния вариант — в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Материалът е сравнително лесен за подбор, но ви обръщаме внимание на цветът, който също е въпрос на ваш вкус. Него може да изберете от менюто "Цветове" и на практика, благодарение на него ще се сдобиете с наистина уникален продукт. На илюстрацията се вижда как комбинацията–тъмно с ефектен златен нюанс, например щрихира детайлите и линиите и създава усещане за великолепие. Бялото ще подчертае романтичния дизайн и е прекрасен избор за момиче. Най-стандартният избор е кафявата гама, която акцентира върху уюта и топлината на изделието. Друг вариант е, ако искате просто семпла мебел, да поръчате единствено поставянето на лаково покритие и да запазите естествения цвят на тази красива мебел.

  Моделът е изключително подходящ и за обзавеждане на места като частни школи. На клиенти, които се нуждаят от количества бюро ученическо, ще предложим великолепна отстъпка при поръчката.

  Размери
  Запитване