Описание
  Average: 3.8 (7 votes)

  Бюро за офис от масивно дърво

  Официално – деловата сфера се подчинява на бизнес – етикет, строги правила и дори дрескод. Обзавеждането обаче не подлежи на ограничения. Дори хората, които работят в компания с традиции и с най-авторитетните професии, разполагат със свобода да избират интериор в свой вкус. Мебелна фабрика „Еврика” винаги е готова да отговори на изискванията на клиенти, които ценят класиката и масива, но не държат на строгата елегантност.

  Нашето бюро за офис с размери 1200/800/580 е чудесна находка за любителите на традиционния интериор за кабинет, но и изкушени от артистичността. Моделът е с много изящен релеф, но и видимо практичен. Под правоъгълния плот лежи конструкцията с пет чекмеджета и крака – леко извити в стил „ампир”. Продуктът е много лек и съответно – лесно може да се промени позицията му в помещението. Наред с това обаче е толкова надежден, че е ясно защо е в листата на мебелите ни, изработвани за износ във Франция. Именно заради изящния си и лековат дизайн е предпочитано в домове с интериори в стил „Ампир“ или „Арт деко“. Освен това можете да го използвате като акцент и в по-модерен дом. Ще изглежда изключително на място край прозореца в помещението, където да оформите вашия работен кът, ако го изберете и за дома.

   

  Независимо, че е бюро за офис, изключителната му елегантност го прави пригодно и за домашен интериор или за места като хотели с отбрана клиентела. Изготвя се от безупречната дървесина на бук, череша, дъб или липа, в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Тези от вас обаче, които не търпят компромиси с мебелите си, могат да си го поръчат и изработено изцяло от масив.

  Имате свободата да решите в какъв цвят да го направим. В едноименното меню на сайта ни ще се убедите, че предлагаме впечатляващ колорит, от който да изберете този, който ще подхожда на цялостния интериор. Ако още обмисляте цялостното обзавеждане на вашия кабинет или стая, която се нуждае от бюро за офис – „Еврика” е помислила за вас. Моделът, който ви предлагаме се комбинира успешно с голяма част от другите мебели от производствения ни каталог. Освен това предприятието предлага отстъпки при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване