Средно: 4.3 (3 гласа)

Бюро за детска стая от масив

Необходимостта от бюро за детска стая е идеалният повод да превърнете царството на мъничето в елегантно помещение за голямо дете. Когато времето на кошарките и „бебешките” играчки е минало, трябва да помислите за истински стилно обзавеждане, което е по-подходящо за ученици. Мебелната ни фабрика разбира добре нуждите на родителите и предлага изключителни образци. Продукцията ни за износ във Франция е достъпна и за родните клиенти. Ще ви свърши прекрасна работа по време на цялото училище, но и няма да изглежда абсурдно, когато вашите син или дъщеря вече са в университета.

Ето например — бюро за детска стая с марка „Еврика”. Моделът задоволява потребностите и на децата, и на родителите им. Изключително луксозна изработка с размери 1000/750/380 — удобно е за учене, писане и решаване на задания, но не заема безценното пространство за игра. Семействата, които не разполагат с възможност да обзаведат отделна стая ще оценят тази мебел, която да подредят в къта на ученика, без хола да изглежда претрупан.

 

Моделът е с изключително проста, но елегантна конструкция - правоъгълен плот с изгладени ръбове, основа с голямо чекмедже и тънки крачета, които се стесняват към пода. Продуктът е видимо много лек, но не се подвеждайте — тази мебел е изключително устойчива и стабилна. Може да се мести лесно — както на детето му хрумне или му е удобна светлината, но ще издържи на ползването с години, без промяна на качеството и красотата.

Освен това можете да сте сигурни, че няма опасност вашият малчуган да повреди бюрото, тъй като е изключително здраво и стабилно. Поддържа се лесно, а при нараняване, повредата лесно може да се отстрани от нашите специалисти.

 

Прекрасното ви бюро за детска стая може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в цвят, който може да изберете от менюто "Цветове". Богатството от колорит, който предлага предприятието ни ще ви помогне да съчетаете писалището с цялостното решение на стаята.

Моделът се произвежда в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но взискателните родители могат да го поръчат изцяло от масив. Собствениците на учебни школи ще получат великолепни отстъпки при поръчка на количества бюро за детска стая.