Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Бюро за детска стая от масив

  Необходимостта от бюро за детска стая е идеалният повод да превърнете царството на мъничето в елегантно помещение за голямо дете. Когато времето на кошарките и „бебешките” играчки е минало, трябва да помислите за истински стилно обзавеждане, което е по-подходящо за ученици. Мебелната ни фабрика разбира добре нуждите на родителите и предлага изключителни образци. Продукцията ни за износ във Франция е достъпна и за родните клиенти. Ще ви свърши прекрасна работа по време на цялото училище, но и няма да изглежда абсурдно, когато вашите син или дъщеря вече са в университета.

  Ето например — бюро за детска стая с марка „Еврика”. Моделът задоволява потребностите и на децата, и на родителите им. Изключително луксозна изработка с размери 1000/750/380 — удобно е за учене, писане и решаване на задания, но не заема безценното пространство за игра. Семействата, които не разполагат с възможност да обзаведат отделна стая ще оценят тази мебел, която да подредят в къта на ученика, без хола да изглежда претрупан.

   

  Моделът е с изключително проста, но елегантна конструкция - правоъгълен плот с изгладени ръбове, основа с голямо чекмедже и тънки крачета, които се стесняват към пода. Продуктът е видимо много лек, но не се подвеждайте — тази мебел е изключително устойчива и стабилна. Може да се мести лесно — както на детето му хрумне или му е удобна светлината, но ще издържи на ползването с години, без промяна на качеството и красотата.

  Освен това можете да сте сигурни, че няма опасност вашият малчуган да повреди бюрото, тъй като е изключително здраво и стабилно. Поддържа се лесно, а при нараняване, повредата лесно може да се отстрани от нашите специалисти.

   

  Прекрасното ви бюро за детска стая може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в цвят, който може да изберете от менюто "Цветове". Богатството от колорит, който предлага предприятието ни ще ви помогне да съчетаете писалището с цялостното решение на стаята.

  Моделът се произвежда в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но взискателните родители могат да го поръчат изцяло от масив. Собствениците на учебни школи ще получат великолепни отстъпки при поръчка на количества бюро за детска стая.

  Размери
  Запитване