Описание
  Average: 4.1 (7 votes)

  Луксозно голямо офис бюро

  Отличителният белег на преуспелите и хората с положение, е възможността и изискванията да получат най-доброто във всеки аспект на живота си. Да искаш оптималното качество у дома и на работа, не е претенциозност, а подарък и заслужено удоволствие за всеки, който е работил здраво. Клиентите от този тип намират отзивчив партньор в лицето на фабрика „Еврика”. Предприятието им предлага безупречност, лукс и дори подчертава авторитета им с мебелите си като това офис бюро, например.

  Продуктът впечатлява с размери (1800/750/900) и с аристократичен дизайн. Моделът е типичен образец на това, което се нарича „сдържана елегантност”. Големият правоъгълен плот е тапициран с кожа. Основната конструкция се разделя на две симетрични части, в които са разположени чекмеджетата.

   

  Това офис бюро е изключително красива мебел, която не разчита на сложна украса. Естетичният ефект се дължи на ретро — обкова и елегантния релеф. Това е перфектният избор за кабинета на изпълнителния директор на всяка компания с име или с амбиции да се превърне в такава.

  Моделът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-взискателните ни клиенти обаче държат тяхното офис бюро да се изработи изцяло от масив, тъй като по този начин ще допълни перфектно интериора на техния офис и ще му придаде повече тежест и солидност.

   

  Продуктът се превръща в естествен център на всяко помещение, обзаведено в класически или ретро — стил. Ако кабинетът ви предполага размери по-различни от стандартните мерки на бюрото, разчитайте на отзивчивостта на „Еврика”. Предприятието предлага възможност на клиентите си сами да изберат големината му, така че да отговаря на специфичните размери на кабинета им. Ако се нуждаете от обзавеждане на офисите на целия ръководен състав на фирмата, предлагаме отстъпки при поръчка на количества. Освен това лесно можете да го комбиниране с останалите мебели, предлагани от фирмения ни каталог.

  Гарантираме дългогодишно ползване на продукта, който няма да промени качествата си с времето и потреблението. Поддържа се лесно, а деликатният ретро намек само подсилва чара си, когато моделът придобие „патина”. Дизайнът никога няма да е демоде — класиката е вечна тенденция. Доказателство за това е, че предлаганото офис бюро се изработва за износ за Франция.

  Размери
  Запитване