Описание
  Average: 5 (5 votes)

  Класическо компютърно бюро

  Мебелна фабрика „Еврика” знае секрета на идеалния продукт — просто предлага изключително полезна мебел с безупречна изработка и атрактивен дизайн. Точно такива качества има и компютърно бюро, което в каталога им е с размери 1460/ 770/ 660.

  Моделът доста прилича на този с ref 2074, но освен с разликите в големината, прави впечатление и с пригоденото място за персоналния компютър. Това компютърно бюро не разчита на сложна украса, допълнителна резба или пищен обков. Въпреки това няма да останете подведени от първото впечатление, което подсказва за една изключително луксозна изработка.

   

  Продуктът е умишлено издържан в строго елегантен стил, защото се съобразява с официално — деловия интериор на всяко офис помещение. С гордост може да го поставите дори в директорския кабинет. Акцентирано е във всеки детайл – като тапицерията от кожа на плота, например. Не напразно се произвежда за износ за Франция.

  Предлаганото компютърно бюро няма да ви остави да се „удавите” в море от документация. Видимо има място, къде да подредите всички важни документи, с които работите в момента. Чекмеджета са с различна големина, така че сами ще решите как да разпределите документацията си. Много полезен е и втория плот под дъговидната конструкция – там е мястото на вашия принтер, факс и т.н. Благодарение на всички тези функционалности бюрото е идеално за всеки офис.

   

  Предлаганото компютърно бюро може да се произведе от бук, череша, дъб или липа – от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. На илюстрациите обаче ще видите каква изключителна роля играе избора на цвят. Продуктът ви ще добие изключителна тежест с всеки нюанс на кафявото – колкото по-тъмно, толкова по-внушително ще изглежда. Бялото не само не е непрактичен избор, но също продуктът се получава изключително ефектен, особено ако се акцентира върху детайлите с друг цвят. А го прави подходящо не само за офиса, но и за домашен кабинет.

  Със сигурност ще се радвате на прекрасното си компютърно бюро дълго време и лесно ще поддържате красотата му. То е устойчиво на наранявания, а при повреди по повърхността, лесно можете да ги отстраните. Като добавка ви предлагаме възможността да се изработи в специфични размери, така че да подхожда идеално на вашия кабинет.

  Размери
  Запитване