Описание
  Average: 5 (7 votes)

  Луксозно бюро за компютри

  Мебелна фабрика „Еврика” разбира нуждата не само от висококачествената изработка и практичността на моделите си, но и външността, която допринася за солидния имидж на клиентите си. За целта специалистите й по дизайн са създали модел, който да съчетае трите компонента в едно бюро за компютри.

  Продуктът има впечатляващи размери 1760/770/780 и може да се изработи от бук, череша, дъб или липа. Контракцията му е стандартна, но само на пръв поглед. Красотата на дизайна се състои в строгите линии, търсената практичност и нестандартното решение за чекмеджетата.

  Под големия правоъгълен плот, тапициран с кожа, лежат два шкафа с чекмеджета, които се обединяват от допълнителен плот за компютър и факс, и дъговидна конструкция за още чекмеджета. Моделът е изработен така, че по него на практика няма нищо излишно и всяко свободно местенце е усвоено, за да бъде полезно на собственика си. Дизайнът му позволява да спестите място, а и до го вмъкнете във всяко помещение — всекидневна, детска стая, кабинет — навсякъде би бил на място.

   

  Видимо тази мебел е на мястото си във всеки офис. Подобно бюро за компютри би стояло естествено дори в кабинета на президента на компанията. Безупречната изработка, симетричността и строгата елегантност на продукта подчертават внушението за авторитет и професионализъм в офиса.

  В зависимост от цветовата гама в помещението, където ще го поставят, клиентите могат да изберат подходящия нюанс от меню „Цветове” на фирмения сайт на „Еврика”. Предприятието дава възможност и за избор на материала–дъб, бук, череша, липа... Бюро за компютри може да се изработи в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив.

  Ако се обзавежда кантора, офис сграда или учебна школа, собствениците могат да получат бройки от това безценно бюро за компютри на подходяща отстъпка при поръчка на количества. Моделът се поддържа лесно, а и е изключително здрав–още едно предимство, което със сигурност ще оцените.

  Клиентите ни от Франция отдавна са го оценили, защото го произвеждаме предимно за износ там. У нас клиентите ни ще го получат с възможността да поръчат бюро за компютри по зададени от тях размери.

  Размери
  Запитване