Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Класическо детско бюро

  Специалистите на мебелна фабрика „Еврика” ще ви потвърдят, че вкусът на децата се възпитава от най-ранна възраст. На плещите на родителите лежи задължението да научат наследниците си да разпознават високото качество от посредствеността, да познават стойността на нещата и красотата, дори и в избора на детско бюро.

  Добро начало в това отношение е да започнете да избирате мебелите им заедно. В стаята на подрастващите задължително ще намерите детско бюро, но само в домовете на хората със стил то е с марка „Еврика”.

  Моделът, макар и пригоден за деца, моделът отговаря на всички високи стандарти на останалите продукти от каталога на предприятието. Избирайки този модел, подарявате на най-скъпото си същество една много практична мебел, но решена елегантно, от най-добро качество и пестяща безценно пространство за игра.

   

  Неговото детско бюро ще е с размери 1000/800/550 и с основание ще се хвали, че връстниците му във Франция пишат домашните си на такива. Продуктът е от листата ни за износ и се радва на радушен прием в страната на изискания стил.

  Конструкцията му е строга, линиите — прави и симетрични. Моделът има лаконична красота, която е допълнително предимство към подчертаната му полезност. Той е с два издърпващи се плота — единият за клавиатурата, другият за принтерът отдолу. Освен това е с функционална конструкция, която позволява да не заема много място във вашия дом или учебната зала.

   

  До тях е вертикалната нисша за персоналния компютър. В конструкцията има задължителното чекмедже, както и още свободно място, което лесно да се усвои. Основата е плътна и стабилна.

  Може да поръчате детско бюро в „Еврика” от бук, череша, дъб или липа. Разполагате с избор дали да го направим от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Цветовото решение е също във вашите ръце като може да посочите подходящия в богатия колорит на специализираното меню.

  За по-голямо удобство и за да защитите гладката повърхност, има вариант да се тапицира с естествена или изкуствена кожа горния плот, където се работи и се поставя монитора. На клиенти, които се нуждаят от количества, предлагаме отстъпки.

  Размери
  Запитване