Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Ретро работно бюро

  Представяме ви изключително изящно работно бюро, произведено от мебелна фабрика „Еврика” за износ във Франция. То е напълно достъпно за клиентите ни и у дома, които няма да останат безразлични към луксозната му изработка и ретро — чар. Размерите на продукта по каталог са 1000/880/530, но големината му не прави впечатление при тези прецизни детайли и дизайнерско решение.

  Безценното в работно бюро е не просто неговия елегантен профил, но и фактът, че лесно може да се адаптира към нуждите на всеки работещ или учещ съвременник. И моментално да се превърне от обикновено писалище в удобно компютърно бюро, което да използвате за домашния лаптоп или компютър. То е с два издърпващи се плота за клавиатура като горният е тапициран. Може да изберете и между естествена или изкуствена кожа за покритието. Решението е не само много ефектно, но и практично–защитава гладката повърхност от нараняване и използването на модерната техника.

   

  Конструкцията лежи върху четири тънки крачета, решени с красива резба в ретро стил. В основата им лежи плотът, върху който може да поставите допълнителната техника или персоналния компютър и принтера, например.

  Изглежда превъзходно допълнение и за всеки дом с класически интериор, и за стаята на ученика. Особено добре стои в елегантен офис. Ценителите на високото качество дори могат да обзаведат частна школа с него, като от предприятието се ангажират с превъзходна отстъпка за поръчка на количества. Заради практичността си намира място дори в хотелските комплекси. Ако не желаете да затрупвате интериора с тежки бюра и шкафове, едно работно бюро предоставя необходимия комфорт и функционалност на посетителите, без да заема твърде много пространство.

   

  Клиентите могат да поръчат тяхното работно бюро да се изработи от бук, череша, дъб или липа, и в цвят, който може да изберат от едноименното меню на фирмения ни сайт.

  За най-взискателните сред тях предлагаме да го направим изцяло от масив. По-компромисният вариант е комбинацията — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Резултатът няма да ви разочарова при всички случаи. Вашето работно бюро ще в радва с години, ще поддържате ефектния му външен вид лесно, а времето ще добави допълнителен чар и на без това аристократичното му излъчване.

  Размери
  Запитване