Описание
  Average: 3.8 (11 votes)

  Луксозно писалище антик

  Мебели „Еврика” поддържат лоялна клиентела не само луксозна и висококачествена изработка, но и с богат асортимент. В каталога на предприятието разполагаме с богата гама писалища, които несъмнено ще ви впечатлят с  разнообразието от модели и изящния си дизайн. Само писалищата на предприятието, са над двадесет вида, като можете да откриете, както модерни, така и ретро модели. Сред тях особен интерес предизвиква и съответно – много се продава, писалище антик. То се произвежда за износ за Франция и е с размери хпо каталог 900/1020/480.

  Моделът може да се изработи от бук, череша, дъб или липа. Основната конструкция е много стабилна. Представлява маса с голямо чекмедже, над която има издърпващ се плот, тапициран отгоре с изкуствена или естествена кожа. Дълбока резба от двете страни на чекмеджето хармонизира с изящния обков и тънките крачета. Над основата е закрепено шкафче, решено като симетрична комбинация от рафтчета и чекмеджета.

   

  Цветът на писалище антик може да се избере от менюто "Цветове". Колоритът е богат и всичко зависи от вкуса на клиента и общата му идея как ще бъде обзаведено помещението, в което ще го поставят. Името му само подсказва, че най-добре ще пасне на мебели в класически стил. Освен това можете да се опитате да го комбиниране и в интериор на дом в стил арт деко, или ампир.

  Моделът се изработва от масив или при нужда - в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Освен с размери по каталог, писалище антик може да се произведе и изцяло по поръчка. Стои великолепно и в кабинета и у дома, ако сте от хората, които си носят работа за довършване в къщи. Да не говорим какво елегантно решение е за всяка домашна библиотека.

  Бюро антик не е решение само за единични клиенти. Всеки собственик на място като хотел или кантора не може да не оцени, както безупречната изработка, така и изключителната надеждност на производството ни. И да се обзаведе с подобен модел. Освен това мебелна фабрика „Еврика” ще се погрижи и да не утежни бюджета ви за обзавеждане на дома или офиса. Ще се радвате на лукс и красота на приемлива цена, а и предлагаме отстъпки при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване