Ретро бюро - 2070 | Еврика Мебели

Ретро бюро - 2070

Изпратете запитване

Average: 7 (1 vote)

Ретро бюро от масив дъб

Ретро бюро, произведено от мебелна фабрика „Еврика”, е идеално за хора с динамични професии, но които ценят непреходната красота на изделията от старите майстори. Ценителите на класическия стил и елегантния дизайн несъмнено ще останат очаровани от него. На тях предприятието предлага изключителен образец с размери 1000/930/575, който се произвежда от бук, череша, дъб или липа.

Моделът е красив, елегантен и удобен за ползване, но не е за хора, които прекарват времето в офиса–заринати с документи и фирмен архив. То е по-подходящо за професионалистите, за които общуването е по-важна част от работата – застрахователи, архитекти, дизайнери, специалисти по рекламата, адвокати, лекари и т.н. ще се чувстват превъзходно зад изящната структура на това ретро бюро.

 

Правоъгълният плот е обогатен със стилизирани рафтчета с артистичен дизайн. Това е най-атрактивната част на конструкцията, която продължава с основа, в която има широко чекмедже. Ретро бюро има дълги и стабилни крачета, които не са украсени, но допълват съвършено идеята на дизайнера. Произвежда се изцяло от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

В менюто „Цветове” може да изберете идеалният нюанс, в който да се изработи вашето бюро, така че да подхожда на целия вътрешен дизайн и да подчертава линиите на изделието. Можете да избирате, както между богата гама от цветове, така и между редица състарени финиши.

 

Моделът е толкова ефектен, че е сред тези, които се произвеждат специално за износ във Франция. Там няма как да останат безразлични пред тази очевидно надеждна мебел, но с романтичен релеф.

За тези от вас, които искат да живеят или работят сред европейски разкош, ретро бюро е добро начало и прекрасно допълнение към всеки класически интериор. Имайте предвид също така, че това не е самостоятелна мебел в каталога на предприятието ни. Комбинира се успешно с голяма част от другите модели мебели в каталога на фирмата.

Фабрика Еврика предлага този модел ретро бюро не само за домашно ползване. Ние имаме предложение и към собствениците на почивни комплекси. Те спокойно могат да допълнят интериора на своите апартаменти с него. На тях предлагаме изгодна отстъпка при поръчка на количества, както и гаранция, че ще ви служи с години, без времето и хората да затъмнят красотата му.