Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Ретро бюро за офис

  Мебелна фабрика „Еврика” за почти двадесетгодишната си история, е придобила лоялна клиентела не само у нас, но и в чужбина. Сред ценителите на нейното производство са и взискателните французи, впечатлени от луксозната изработка, оптималното качество и приемливата цена на продуктите й. Едно от особено популярните изделия за износ на предприятието е бюро офис с размери 1500/773/680.

  Моделът има класическа структура — правоъгълен плот, под който е разположена основата, с чекмеджета по хоризонтал и вертикала, място за компютър и допълнителен плот и дъска за принтер. Видимо здравата конфигурация е издържана в скандинавски стил. Акцентирано е върху изключителната й практичност и надеждност на модела. Дори украсата следва строги линии — по две трети от плота и по повърхността на чекмеджетата. Въпреки това бюро офис е изключително елегантно, макар и със строг релеф.

   

  Лаконичната му красота подхожда на всеки офис с класическо обзавеждане – дори и на кабинета на генералния директор. Изработен е така, че всеки милиметър от конструкцията му да е усвоена. Дори средната част на плота е тапициран с кожа, така че да гарантира дългогодишното използване.

  Изработва се от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или–само от масив. Важното е, че предприятието проявява изключителна гъвкавост към потребностите на клиентите си. Въпреки стандартните размери на бюро офис в каталога, то може да се произведе и с размери на клиента, за да се комбинира идеално със специфичната големина на кабинета. Моделът подхожда не само на модерния интериор на дома, но може да се използва и в обзавеждането на хотелски апартаменти за видни гости.

   

  Цветовото решение също е в ръцете на бъдещия му собственик. Изберете идеалния нюанс в менюто на сайта ни като имате предвид, че тъмната гама ще внесе още по-голяма тежест и достолепие на модела. Светлата пък ще даде възможност на естествените шарки на дървото да блеснат. Важното е, че грешен избор няма–изборът на цветове и размери изцяло е въпрос на личен вкус и концепция на цялостния вътрешен дизайн.

  Ако се нуждаете от количества бюро офис, предприятието ви дава допълнителен бонус. Наред с гаранцията за безупречна изработка и дълго ползване, ще се радвате и на приятна отстъпка на крайната цена.

  Размери
  Запитване