Описание
  Average: 4.9 (5 votes)

  Класическо бюро Луи XIV

  Мебелна фабрика „Еврика” успя да се наложи не само на родния пазар, ни и на международния с уникални образци като това бюро. Моделът се радва на изключителен интерес във Франция, защото е съчетало с в себе си дизайн на старите европейски майстори, възможност за нестандартни цветови решения, безукорна изработка и приемлива цена.

  Един от най-представителните продукти в каталога на предприятието се изработва от бук, череша, дъб или липа. Изяществото на модела обира дори впечатлението от размерите: 1250/780/690.

  То може да се произведе от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но почитателите на безупречността предпочитат тяхното бюро да се изработи изцяло от масив.

   

  Моделът е с дизайн, който подхожда на изтънчени хора – плотът е с форма на стилизиран правоъгълник. Извивките по цялата конструкция – основата и крачетата, правят директна асоциация с мебелите в аристократичните домове преди век. Затова и успешно можете да го съчетаете с всеки класически интериор. А в секцията столове да подберете и подходящо допълнение към бюрото.

  Бюрото разполага с две стандартни чекмеджета и е едно – по-малко, маркирани с пищен обков, характерен за всички ретро модели. Предприятието предлага интересна опция – плотът на това елегантно бюро да добие още по-атрактивен вид като се тапицира с естествена или изкуствена кожа.

   

  Стои великолепно, както и в офиса, така и в дома на всеки, който се е погрижил да има личен кабинет или дори – домашна библиотека. Мнозина собственици на хотели, с представителна клиентела са го предпочели за апартаментите си. На тях и тези, които ще ги последват, предлагаме добра отстъпка за поръчка на количества.

  Цветът на продукта може да изберете от менюто "Цветове" и сами ще се убедите, че многообразието от колорит на производството ни ви дава неизчерпаеми възможности. Може да изберете стандартен нюанс кафяво, за да подчертаете аристократичния релеф или с естествено лаково покритие, за по-интересен акцент.

  Ако ще го ползва мъж, не би отказал внушителното черно. Дамите пък може да изберат да се радват на бюро в бяло, розово или състарен финиш. Можете дори да комбинирате цветовете – един за плота, друг – за основата и крачетата. Важното е, че участвате в създаването на своята мебел — шедьовър, която не случайно е най-продаваният ни модел бюро.

  Размери
  Запитване