Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Луксозно бюро от масивно дърво

  Забързаният начин на живот, натовареният график и ненормираното работно време са пагубни за съвременното общество. А некомфортната атмосфера в офиса може успешно дори с избора на едно луксозно бюро. Стресът може да открадне удоволствието от любимата работа, но ако се обградим от красота, със сигурност ще се чувстваме в пъти по-комфортно и в офиса, и у дома, ако си носим „домашно”. За съдействие в това начинание, разчитайте изцяло на фабрика „Еврика”, която ще ви предложи впечатляващо обзавеждане за кабинет като това луксозно бюро, например.

  Моделът е с размери по каталог1000/1050/550 и е толкова популярен и надежден, че го изнасяме във Франция, където се радва на изключително радушен прием. Произвеждаме го от бук, череша, дъб или липа–само най-висококачествена дървесина.

  Луксозно бюро е продукт, който не просто е изработен от безупречен материал, но също така е красиво, елегантно и много солидно.. Дизайнът му е класически, почти строг, много елегантен и още по-практичен. Традиционното писалите с високи крака е допълнено със стилизиран шкаф, в който за разположени секции и чекмеджета. Предназначени са за документи и материали от различен тип.

   

  Основната конструкция също има голямо чекмедже, над което е вграден издърпващият се плот, тапициран отгоре с кожа (изкуствена или естествена–по ваш избор). Моделът е с много фин обков и деликатна резба по двата края на крачетата. Ненатрапчивата украса е точно това, което прави продукта лаконично — елегантен, но и „унисекс”. Изящните конструкции в повечето случаи се използват от жени, но точно това луксозно бюро е идеално за всеки с динамична професия и лаптоп.

  Ако решите да обзаведете бутиков хотел с него, това няма да е лошо решение, а напротив–още един признак, колко са важни вашите клиенти за вас. Изисканите ви гости заслужават да се радват на лукс и удобство и извън собствената си територия. Предприятието ще ви поощри с добра отстъпка за поръчка на количества.

  Моделът се произвежда се в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив, в цвят, който може да харесате на менюто „Цветове“ в сайта на „Еврика”. Богатият колорит на предприятието ви освобождава от тревогата дали прекрасното ви луксозно бюро ще отговаря на цвета на останалите мебели.

  Размери
  Запитване