Описание
  Average: 4.3 (2 votes)

  Ученическо бюро от масив

  Фабрика „Еврика” осъзнава необходимостта на клиентите си да живеят и работят сред мебели от най-добро качество и с ефектен дизайн. Също така разбира необходимостта да се възпитава и висок вкус не само сред потребителите, но и децата им. Да научиш някого какво е образцово качество е трудна, но не и невъзможно задача. За целта най-добре е да се започне от ранна възраст – директно с използваното ученическо бюро.

  Бюрцата или скамейките, които се използваха навремето, не са нито надеждни, нито практични и отдавна са демоде. Ако искате да впечатлите своя първокласник и да спомогнете за повече ентусиазъм в ученето, може да обзаведете детската му стая с идеалното предложение от мебелна фабрика „Еврика”.

   

  Този модел ученическо бюро е с размери 1200/800/580 и може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. Изработва се по поръчка и е изключително ценено за родителите, които никога не пестят, за да осигурят максимално доброто за децата си.

  Конструкцията е здрава и стабилна, а дизайнът е толкова елегантен, че ще бъде верен спътник на малкото момиче и момче по време на училище, та чак до дипломирането в университета. В никакъв случай няма да се промени качеството му, а красотата му е толкова класическа, че на практика няма шанс да бъде демоде или да изглежда абсурдна в стаята.

   

  Не напразно го изработваме за износ за Франция. Там са пословични с взискателността си и придържането към стилния начин на живот. Моделът ги впечатлява не само с обичайната комбинация – гладък правоъгълен плот, чекмеджета и високи крака. Резбата по крачетата създава ретро — елегантност и придава дори аристократизъм на тази мебел, която ще стане свидетел на много усилия над задачите или разказвателните предмети.

  Ако изберете ученическо бюро с марка „Еврика”, ще получите възможност да изберете сами цвят или материал за изработка – масив или комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Всяка наша мебел се изработва от естествена дървесина – дъб, бук, липа.  Ще си спестите грижата за обзавеждането на детската стая, защото се комбинира успешно с голяма част от другите мебели от фирмения ни каталог.

  Допълнителен бонус за тези, които се нуждаят от бройки ученическо бюро за частната си школа, да речем, е предлаганата отстъпка за количества.

  Размери
  Запитване