Описание
  Average: 3 (3 votes)

  Ретро бюро за маникюр

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага богат асортимент от модели не само за дома, но и за работното място. Всеки, който цени лукса и безупречното качество, би искал да го обграждат не само в жилището му. Предприятието радва клиентите си с изключителни образци за обзавеждане на офиси, ресторанти, бутици и салони за красота. Последните няма да останат безразлични пред красотата на бюро за маникюр с размери 1000/850/500.

  Моделът може да се изработи от бук, череша, дъб или липа и впечатлява с деликатни линии, премерена украса и изключителна практичност. Под правоъгълния гладък плот са разположени пет чекмедженца с различна големина, в които всеки ползващ тази удобна мебел, може да подреди различните си пособия удобно и лесно. Основата лежи върху четири високи крачета, решени с резба в двата края. Моделът е лек и удобен за пренасяне, дизайнът – изящен, но това не бива да подвежда никого. Това бюро за маникюр е изключително здрава и надеждна мебел.

   

  Цветът й спокойно може да подберете от едноименното меню на сайта ни. Там ще се убедите, че в богатството от цветове ще намерите този, който да хармонизира с останалата част от студиото, където работите, а също и с останалия интериор. Тази мебел се поръчва изцяло от масив, но предлагаме и вариант за изработка в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Това кокетно бюро за маникюр изглежда създадено за салон за красота или да бъде използвано в собствената стая на някоя елегантна дама – ненапразно се изработва за износ във Франция. Съвсем на място би изглеждало навсякъде, където може да бъде използвано и като писалище, така че спокойно можете да го поставите не само в салон за красота, но и в собствена спалня или будоара си. Има място дори в апартаментите на хотели с пет звезди. На клиенти, които поръчват количества от него, предлагаме отстъпки за количества.

  Бюро за маникюр е луксозна, впечатляваща мебел, която няма да видите във всеки дом не защото е недостъпна или излишна, а защото обикновено е използвана от определен кръг хора. Само тези, които не търпят по-малко от най-доброто и държат на елегантността и класата в ежедневието си, могат да оценят поредния шедьовър, излязъл от каталога на „Еврика”

  Размери
  Запитване