Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Френско бюро за лаптоп

  Моделните иновации в света на електронните технологии на пръв поглед не си подхождат с класическия интериор. Но ще се изненадате колко функционални и красиви могат да бъдат класическите мебели в комбинация с най-модерните предложения от света на техниката. Едно бюро за лаптоп е сигурно доказателство за това.

  Ако не можете да си представите живота не само без компютър, но и без красотата на естествените материали, имаме идеалното решение за вас. В мебелна фабрика „Еврика” лесно ще ви докажат, че великолепието, което само мебелите от масив предлагат, подхожда идеално на модерната техника във вашия дом. Типичен пример е това бюро за лаптоп, което ви предлагаме с размери 900/780/400.

   

  Моделът е толкова елегантен, че се радва на изключителен интерес сред клиентите ни във Франция. Дизайнът му е по-разчупен от обичайното писалище.  Правоъгълният му плот е тапициран с кожа и обогатен с допълнителна конструкция - тройка поставки и място за моливник. В основата на бюро за лаптоп са разположени четири малки чекмеджета и едно – по-голямо. Цялата конструкция лежи върху четири - много елегантно решени, високи крачета.

  Писалището не заема много място и е отлична алтернатива за стандартното работно бюро. Стои великолепно в класическия интериор на дома, но и на офиса. Елегантната му визия внася неподражаема изисканост навсякъде, но едновременно с това предполага динамика и разчупва стандартния вътрешен дизайн.

   

  Моделът е подходящ не само за домашна употреба. Със същия успех можете да използвате подобно бюро за лаптоп и в хотелско обзавеждане (клиентите във ВИП апартаментите несъмнено ще го оценят). При поръчка на количество ви предлагаме перфектно качество не само на конкурентни цени, но и отлична отстъпка.

  Моделът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в цвят по ваш избор, който може да направите в едноименното меню на сайта ни. Произвежда се в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив.

  Независимо от комбинацията цвят, материали и дървесина, резултатът винаги е една великолепна мебел, която на първо място се поддържа лесно, а и остарява красиво. Характерно за производството на „Еврика” е, че времето и използването на продукцията ни й просто прибавя „история”, а не разваля неподражаемия й чар.

  Размери
  Запитване