Описание
  Average: 4 (2 votes)

  Ретро писалище от масивно дърво

  В каталога на мебелна фабрика „Еврика” ще намерите всяка стандартна част от обзавеждането. Там обаче има и изключителни дизайнерски находки, които могат да си позволят само хора с изключителен вкус и които държат на високия стил във всяка част на ежедневието си. Сред тях е и ретро писалище с изключително елегантен дизайн и стил.

  Днес повечето хора имат бюра в дома си, но само най-елегантните домакини могат да се похвалят с ретро писалище. Произвеждаме го за износ във Франция, но е достъпно и за родни клиенти. Предприятието го изработва по поръчка и размерите му по каталог са 700/1060/500. „Еврика” обаче се съобразява преди всичко с нуждите на клиента. Не се безпокойте, че имате малко свободно пространство за подобна вещ. Поръчайте модела по размери, които ви вършат работа и ще се радвате на изключителна луксозна придобивка.

   

  В модерния градски дом е трудно за всяка жена да има собствен кабинет или стая в дома си. Нищо обаче не пречи да обособи собствен кът точно с това ретро писалище. Това дизайнерско бижу представлява изящно съчетание от елегантна масичка с допълнителни шкафчета над нея. Отделният модул има правоъгълен плот, под който са подредени шестте малки чекмедженца. Самата масичка е с много деликатен релеф, подчертан с изкусна резба по тънките крачета и стандартно чекмедже.

  Моделът е наистина очарователен, защото украсата по него е фина, а обковът–ненатрапчив. Нека деликатната визия не ви подвежда, ретро писалище е лека, но много здрава мебел. Произвежда се от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-взискателните ни клиенти обаче могат да си поръчат изработка изцяло от масивна дървесина и то – в цвят по ваш избор.

   

  Ретро писалище дава на всяка дама свободата да се радва на свой кът, където да води записки, подрежда документация или се отдава на любимото хоби. Това обаче далеч не е „полово диференцирана” мебел. Продуктът върши перфектна работа в кабинета на професионалист. Лекарят, например, не се нуждае от купища документи, а подходящо място, където да държи помощния инструментариум и където да пише рецепти.

  Клиентите, които поръчват количества от ретро писалище, ще получат чудесна отстъпка от предприятието.

  Размери
  Запитване