Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Бюро бяло и черно от Еврика Мебели

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага на вниманието ви един от най-новите си модели – бюро в бяло и черно. С елегантен неоелинистичен дизайн, с изчистени линии и форми, то е перфектно, както за модерни жилища, така и за офиси в класически стил.

  Когато човек е ангажиран с работа, за да я изпълнява качествено, много е важно да има удобно бюро и да се чувства комфортно на него. Поради тази причина е много важно да изберете правилните офис мебели. А фирма „Еврика” е тази, която предлага на клиентите си богата колекция от бюра и писалища.

   

  Защо да изберете бюрото в бяло и черно?

   

  Бюрото за офис бяло и черно е много елегантно и подходящо както за дома така и за офиса. Това е мебел с перфектно качество и стилен дизайн. Освен, че е солидна офис мебел изработена от масивна дървесина, то е удобно и практично. Плотът е достатъчно широк, за да го ползвате за работа с компютър или документи, а чекмеджетата осигуряват достатъчно пространство за съхранение на дребни вещи.

  Бюрото може да бъде изработено от дъб, бук или череша, като вие решавате какъв да бъде материала. Тази мебел би направила офиса ви не само изискан, но и би му придала авторитетен вид. Това е мебел, която винаги е модерна и актуална.

   

  Мебелна фабрика Еврика определено представя един от най-добрите си модели с този продукт. Решен в черно и бяло, с класически и в същото време модерен дизайн, това бюро е перфектно за всяко жилище. В случай, че искате друг цвят, може да го изберете от секцията „Цветове” в менюто на сайта. И също така да го комбинирате с други наши мебели, които да разгледате в каталога на фабриката ни.

  С това бюро ще се чувствате комфортно и удобно, във всяка ситуация и работна атмосфера.

   

  Моделът се предлага с размери 1400/750/700 и е изключително удобен и функционален. Може да бъде изработен и с размери по поръчка. За клиенти направили големи поръчки за бройки, фирмата предлага преференциални условия, както и собствен транспорт.

  Всички мебели са с гаранция за качество и можете да бъдете сигурни, че купувайки бюро в бяло и черно, ще може да го ползвате дълги, дълги години.

  Размери
  Запитване