В натовареното ни ежедневие фокусът на вниманието ни най-често е насочен върху работата. В резултат на това, удобното бюро е от ключово значение за нашия комфорт.

За да се чувствате удобно по време на работа и да бъдете по-продуктивни, трябва да се създаде подходяща среда за работа. А важна роля за това играят офис мебелите. Ние, от фирма „Еврика“, съзнаваме това и предлагаме на клиентите си богата колекция от бюра и писалища. Заедно с удобството и практичността, осигуряваме на вашия офис стабилни и надеждни мебели, които от своя страна оказват влияние и на работата ви.

Осигуряването на подходяща работна атмосфера у дома също е от значение. За много хора днес, работата от дома е нещо нормално. А да си осигурите комфортен работен кът не е лека задача. Ако не сте сигурни, какъв е най-подходящия модел бюро или писалище за вас, обърнете се към нас. Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете точния модел, който освен практичен и удобен, ще се вписва в останалата част от интериора на дома ви.

Същото важи и при избора на мебели за вашия офис, или кабинет. Солидните офис мебели от орех или бук внушават респект и доверие у бизнес партньорите и клиентите. Ако искате да изглеждате представително в очите на партньорите си, заложете на изискани мебели в класически стил. Бюрата от естествено дърво като орех, дъб и бук ще направят офиса ви не само изискан, но и ще му придадат авторитетен вид.

Как да изберем подходящо бюро?

Няма съвременен дом днес, който да не се нуждае от компютърно бюро. Затова и изборът му е от важно значение. Ако става въпрос за обзавеждане с бюро за детската стая на детето ви, съобразете с височината на детето и мястото на разположение на бюрото–пред прозореца, за да е добре осветено. Големината и функционалността му също са от значение. Освен място за компютъра, необходимо е да има и място за скенера, или копирната машина.

Препоръчително е бюрото да разполага с поне един шкаф и чекмедже, за да може вашия ученик да съхранява там, най-употребяваните си пособия. Обърнете внимание бюрото да не е с остри ъгли и да е от масивно дърво. Най-малкото, защото в случай на повреда, щетите могат лесно да се отстранят.

При избора на бюро за домашния си кабинет, внимателно обмислете къде ще го поставите. Най-често мястото му е във всекидневната до прозореца, но можете да изберете и по-спокойно кътче от дома си, където няма да ви безпокоят, докато работите. Запомнете: Бюрото се разполага срещу прозореца, за да пада светлината върху него и да имате добра видимост, докато работите.

Видове бюра, които предлага мебелна фабрика „„Еврика““

Ние от мебелна фабрика „Еврика“ се стараем да отговорим и на най-взискателните очаквания, затова изработваме мебели от масивно дърво. Те са красиви, трайни, солидни и винаги актуални. Предлагаме, както модерни, така и класически модели бюра и писалища. Можете да избирате между ретро модели елегантни писалища, класически и съвременни модели компютърни бюра от дъб, орех или череша, и състарено бюро в стил Луи XIV.