Защо да изберете нас? | Еврика

Защо да изберете нас?

Average: 7 (1 vote)
Защо да изберете нас?

Еврика Комерс ООД – е фирма с дългогодишна история и опит. На пазара сме от 1997 г. Дейността ни се простира на територията на цялата страна, както и извън нея.
- Разполагаме с огромен асортимент от мебели:
Ако не си харесате наш мебел, ще произведем вашият по снимка или чертеж. Произвеждаме цялостно обзавеждане за вашият дом – от кухнята, през спалнята, хола и детската стая до градината. При нас може да обзаведете цялото си жилище, без да се притеснявате дали цветовете или дамаските ще са еднакви навсякъде. Това ви спестява разходи и време за закупуване на мебели от няколко места.

- Мебели по поръчка
Едно от най-големите ни предимства, е това че може да поръчате мебели по поръчка и размер. Ако размерите на мебелите не ви удовлетворяват може да поръчате мебели с ваши размери. С материали, дамаски и цветове по избор.

Защо да изберете Фабрика за Мебели Еврика

- Работим с най-качествените материали:
Мебелите се произвеждат с най-модерни технологии. Предлагаме само най-доброто. Рекламирайки мебели от масив, нямаме предвид иглолистна дървесина, а бук, череша, дъб, орех. 90% от мебелите които произвеждаме са за износ, ето защо компромис с качеството при нас е невъзможен.

- Гаранция на мебелите и следгаранционна поддръжка
Няма магазин който да ви предложи следгаранционна поддръжка на мебелите. Ние го предлагаме. Претапицирване на меката мебел, освежаване на повърхностите, поправка на мебелите след гаранционно.

- Бърза и сигурна доставка
Разполагаме със собствен автопарк и можем да доставим мебелите ви до всяка точка на България и Европа.

- Познават ни
Може би ваши приятели вече са закупили мебели от нас. Може би ресторантът, кафенето или хотела който сте посетили е обзаведен с мебели от нас. Попитайте ги за нас. Нищо не говори по-добре за фирмата от доволният клиент.

- Най-добрата цена:
Ако цената не ви хареса ще ви направим отстъпка! Смело твърдим че предлагаме едни от най-добрите цени в България за мебели с Европейско качество и първокачествени материали.