Защо да изберете нас?

Защо да изберете нас?

Еврика Комерс ООД – е фирма с дългогодишна история и опит. На пазара сме от 1997 г. Дейността ни се простира на територията на цялата страна, както и извън нея.

- Разполагаме с огромен асортимент от мебели
Ако не си харесате наш мебел, ще произведем вашият по снимка или чертеж. Произвеждаме цялостно обзавеждане за вашият дом – от кухнята, през спалнята, хола и детската стая до градината. При нас може да обзаведете цялото си жилище, без да се притеснявате дали цветовете или дамаските ще са еднакви навсякъде. Това ви спестява разходи и време за закупуване на мебели от няколко места.

- Мебели по поръчка
Едно от най-големите ни предимства, е това че може да поръчате мебели по поръчка и размер. Ако размерите на мебелите не ви удовлетворяват може да поръчате мебели с ваши размери. С материали, дамаски и цветове по избор.
 

- Работим с най-качествените материали:
Мебелите се произвеждат с най-модерни технологии. Предлагаме само най-доброто. Рекламирайки мебели от масив, нямаме предвид иглолистна дървесина, а бук, череша, дъб, орех. 90% от мебелите които произвеждаме са за износ, ето защо компромис с качеството при нас е невъзможен.

- Гаранция на мебелите и следгаранционна поддръжка
Няма магазин който да ви предложи следгаранционна поддръжка на мебелите. Ние го предлагаме. Претапицирване на меката мебел, освежаване на повърхностите, поправка на мебелите след гаранционно.

- Бърза и сигурна доставка
Разполагаме със собствен автопарк и можем да доставим мебелите ви до всяка точка на България и Европа.

- Познават ни
Може би ваши приятели вече са закупили мебели от нас. Може би ресторантът, кафенето или хотела който сте посетили е обзаведен с мебели от нас. Попитайте ги за нас. Нищо не говори по-добре за фирмата от доволният клиент.

- Най-добрата цена:
Ако цената не ви хареса ще ви направим отстъпка! Смело твърдим че предлагаме едни от най-добрите цени в България за мебели с Европейско качество и първокачествени материали.

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия…
Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…