Производството на столове в Мебелна Фабрика Еврика

Производството на столове

Във Фабрика за Мебели Еврика вие ще намерите голямо разнообразие от столове за трапезарии, всекидневни, кухни, кафенета и др. При нас вие ще направите един отличен избор, който ще бъде съчетание от качество, стил и дизайн. При производството на мебели фирма Еврика Комерс преди всичко залага на качеството, надеждността и визията на продукта. В нашите каталози има богато разнообразие на дизайн и стил, а качеството на използваните материали е на първо място. Изящната мебел, която произвеждаме, е на достъпни цени и с голям избор на асортимент от различни модели. Всеки един модел е един креативен проект, с раздвижени и разчупени линии с причудливи форми, които ще придадат уют и комфорт в помещението, за което са предназначени. Ние можем да уверим и най-взискателните клиенти, че с мебелите и столовете на Еврика обстановката във вашия дом ще създаде топлина, изящество, свежест и удобство.

Столовете за всекидневни и кухненски боксове са изработени от истинско дърво, което е минало през специална технологична обработка.

Ние сме една от малкото на брой фирми, които произвеждат масивни столове, като подбираме дървеният материал по следните няколко характеристики:
1) за производството на този вид мебели ние подбираме най-добрата дървесина в България или внос от чужбина;
2) при производствения цикъл ние използваме съвременни технологии, които изискват професионални знания и опит;
3) наш приоритет е модернизирането на производствения цикъл, който се състои от няколко части и изисква специално оборудване на производствените мощности;

Цикълът при производството на столове започва със сушене на дървения материал, ако операцията го изисква, след което идва разкроя на детайлите, а след това, ако е необходимо се прилага огъване, изработване на декорация, шлайфане, монтаж, боядисване и опаковане.

Производство на столовеЗа изграждането на подобно производство е необходимо да има следните машини: сушилна камера, лентов банциг, машина за рязане, няколко степенна фрезерно-профилна и кантираща машина за криволинейни и праволинейни детайли, циркуляр, много пробивна машина и др. Шлифоването и сглобяването на столовете е ръчно, като част от операциите минават през фрезерната и профилната машина. Като най-използваните машини си остават шипорезната, пробивната и линейно контурната. Тези машини притежават, както механични, така и автоматични настройки. Управлението им е лесно, просто е необходимо да се пренастроят на определени параметри. През месец Март 2013 - фабрика за Мебели Еврика ще бъде обурудвана и с нов обработващ център с ЦПУ, който ще позволи производството на столове с повече извити детайли, направата на които е невъзможна с горе-посочените машини.

Сред големия брой столове, които произвеждаме вие спокойно можете да изберете модела, който ще отговаря на вашия вкус и необходимост. Вие ще имате възможност да се спрете на предпочитан от вас модел, цвят и размер. Повечето от столовете за трапезария и всекидневна са в класически стил - дървена рамка с облегалка и тапицерия на седалките.

Но, имайте предвид, че избора на стол, зависи от модела на масата. Като при избора на маса и столове е необходимо да се съобразите с височината на масата, като облегалките на столовете трябва да ви бъдат максимално удобни. Друго, на което трябва да обърнете внимание е, материала на седалката, от която е изработен стола, той трябва да е устойчив на износване. Например, можете спокойно да се спрете при избор на тапицерия за столове на велур, жакард или естествена кожа. Все пак, това не трябва да се приема като задължително правило, понеже тапицериите подлежат на подмяна и винаги можете да ги смените, когато решите.

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия…
Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…