Открийте лукса и удобството в спалните ЕВРИКА

May 20 2012

Спални от Фабрика за Мебели ЕврикаСписание "Къщите на хората" посвети четири страници от Майският си брой на Спалните на Мебели Еврика. Тук може да разгледате публикацията: Спалнята е едно от най-важните кътчета в нашето жилище. Доказано е, че 1/3 от живота ни минава в нея. Затова, когато я избирате наистина трябва да сте "особено претенциозни" към всичко - от матрака и възглавниците - до цялостният дизайн на леглото и интериора на стаята. Спалнята в жилището е вашето интимно пространство, което ви създава онези неповторими чувства на топлина, комфорт и уют, благодарение на които можете да релаксирате пълноценно.

Представени бяха голяма част от спалните, които предлагаме:

- Реф. 4015 - Спалня "Океан"
Типичен средиземноморски екзотичен стил. Ако сте любители на светлите тонове - тази спалня със сигурност ще ви задоволи

Спални от Еврика

- Реф. 4004 - спалня в традиционен английски стил
Изчистен дизайн, леко строги форми и практичност във всяко нещо. Обърнете внимание на чекмеджетата под леглото, които със сигурност ще поберат завивките и чаршафите ви. А гардеробът - той е голям и удобен, може да обхване цяла свободна стена.

- Реф. 4018 - спалня в модерен стил от кожа
Това е предпочитаният модел за динамичния съвременен човек, който обича да "чати" в леглото.

- Реф. 4020 - спалня "Ева" - най новият модел на фирма "Еврика
На проведеното международно изложение "Светът на Мебелите" през Април в столицата - тя спечели наградата за "спалня на портебителите!". От модела лъха съвършенството на първата жена /вижте тоалетката/, той носи много екзотика и красота, нежност и спокойствие. "Ева" със сигурност е един от най-продаваните модели на фирма "Еврика" за тази година - щом и посетителите на изложението я оцениха най-високо!

- Реф. 4009 - класическа италианска спалня
Съвършенство от дърво, изляти интарзии, удобство на шкафовете и гардероба, огледала в изобилие. Ако жилището ви е обзаведено в класически стил - тази спалня ще е естествено красиво продължение.

- Реф. 4016 - Спалня "Луи XVI"
Това наистина е типична френска барокова спалня от времето на краля - слънце! Всеки детайл в нея е заимстван от оригинала - дори кованите дръжки на скрина. Тя е за истинските любители и ценители на барока.

- Реф. 4011 - ретро-прованс
Спалня във френския провансалски стил, решена в "олд фешън" цвят и форми - с много аксесоари към нея и възможности за комбиниране.

Average: 7 (1 vote)