Обзавеждането за трапезария на мебели "Еврика"

Обзавеждането за трапезария на мебели "Еврика"

Списание "Къщите на хората" посвети четири страници от Юлският си брой на мебелите за трапезария на Еврика. Тук може да разгледате публикацията: Едва ли когато Архимед е извикал "Еврика", е предполагал, че тази дума ще стане символ на откривателството! И ето че в 21-ви век, стотици години след откритието на "закона на Архимед", ние също сме подвластни на любопитството към живота. А когато това любопитство е част от възможността да открием нова лична територия, то е напълно оправдано и предизвиква желание- то да извикаме на висок глас "Еврика"! Защото какво друго, освен откриването на "много лична" територия е обзавеждането вкъщи? Всеки детайл, всяка мебел, внсеки нюанс на цветовете и материалите в нашето жилище са от значение... Чрез избора си разкриваме не само своя светоглед, но и демонстрираме стандарт и вкус.

Трапезария от Еврика 1

Затова вече в трети пореден брой провокираме пространственото ви въображение чрез нашите партньори от мебелна къща "Еврика Комерс" - Габрово. Фирмата е един от водещите производители на мебели в България. 90% от продукцията й е за износ - Франция, Италия, Великобритания, Холандия и др. Останалата част се реализира на българския пазар като индивидуални поръчки. Спалните и градинските мебели, които вече ви предложихме, а сега и идеите за трапезария и дневна - това са уникални мебели, изработени от широколистен масивен материал, висококачествен текстил и естествена кожа. Насладете се на съчетанието от цветове и форми! Всички трапезарии и шкафове са изработени от череша, дъб, бук, липа и орех. В моделите има много ръчна работа и детайли от дърворезба, шкафовете са с кристални стъкла, а меката мебел е изработена от висококачествена дамаска и естествена кожа. Широколистният масив е един от най-здравите материали за мебели, а обзавеждането с дърво създава неповторим уют и топлина в къщата. Бихте могли да допълните трапезарията от дърво със спалня от същият материал, а и кухненският бокс може да бъде изработен в предпочитания от вас цвят на дървото.

Предимството на Еврика е че работят само по индивидулани поръчки на клиента и по този начин могат до сантиметър да преценят и преосмислят пространството ви. С подобни бутикови мебели ще имате самочуствието на "откриватели" на собствения си изискан лукс и удобство. Няма магазин, който да ви предложи следгаранционна поддръжка на мебелите. Но "Еврика" ще ви го предложат - претапицирване на меката мебел, освежаване на повърхностите, поправка на мебелите. Затова, не се колебайте - извикайте "Еврика" и ги потърсете - за да откриете себе си!

 

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия…
Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…