Обзавеждането за трапезария на мебели | Еврика

Обзавеждането за трапезария на мебели "Еврика"

Average: 7 (1 vote)
Обзавеждането за трапезария на мебели "Еврика"

Списание "Къщите на хората" посвети четири страници от Юлският си брой на мебелите за трапезария на Еврика. Тук може да разгледате публикацията: Едва ли когато Архимед е извикал "Еврика", е предполагал, че тази дума ще стане символ на откривателството! И ето че в 21-ви век, стотици години след откритието на "закона на Архимед", ние също сме подвластни на любопитството към живота. А когато това любопитство е част от възможността да открием нова лична територия, то е напълно оправдано и предизвиква желание- то да извикаме на висок глас "Еврика"! Защото какво друго, освен откриването на "много лична" територия е обзавеждането вкъщи? Всеки детайл, всяка мебел, внсеки нюанс на цветовете и материалите в нашето жилище са от значение... Чрез избора си разкриваме не само своя светоглед, но и демонстрираме стандарт и вкус.

Трапезария от Еврика 1

Затова вече в трети пореден брой провокираме пространственото ви въображение чрез нашите партньори от мебелна къща "Еврика Комерс" - Габрово. Фирмата е един от водещите производители на мебели в България. 90% от продукцията й е за износ - Франция, Италия, Великобритания, Холандия и др. Останалата част се реализира на българския пазар като индивидуални поръчки. Спалните и градинските мебели, които вече ви предложихме, а сега и идеите за трапезария и дневна - това са уникални мебели, изработени от широколистен масивен материал, висококачествен текстил и естествена кожа. Насладете се на съчетанието от цветове и форми! Всички трапезарии и шкафове са изработени от череша, дъб, бук, липа и орех. В моделите има много ръчна работа и детайли от дърворезба, шкафовете са с кристални стъкла, а меката мебел е изработена от висококачествена дамаска и естествена кожа. Широколистният масив е един от най-здравите материали за мебели, а обзавеждането с дърво създава неповторим уют и топлина в къщата. Бихте могли да допълните трапезарията от дърво със спалня от същият материал, а и кухненският бокс може да бъде изработен в предпочитания от вас цвят на дървото.

Предимството на Еврика е че работят само по индивидулани поръчки на клиента и по този начин могат до сантиметър да преценят и преосмислят пространството ви. С подобни бутикови мебели ще имате самочуствието на "откриватели" на собствения си изискан лукс и удобство. Няма магазин, който да ви предложи следгаранционна поддръжка на мебелите. Но "Еврика" ще ви го предложат - претапицирване на меката мебел, освежаване на повърхностите, поправка на мебелите. Затова, не се колебайте - извикайте "Еврика" и ги потърсете - за да откриете себе си!