Обзавеждане на дома от Мебели Еврика

Обзавеждане на дома от Мебели Еврика

На всеки човек му се налага поне веднъж в живота да направи промяна в домашното обзавеждане. Някои залагат на частичното обновяване на мебелите, а други на цялостната подмяна на старата мебелировка с нова. В, която и графа да попаднете, трябва да сте убедени, че решението ви да обновите домашната атмосфера с най-доброто, според възможностите си е правилното решение и, че и най-малката промяна в дома ви е сигурен гарант за повече ведрост, настроение и комфорт. Не е без значение обаче въпроса, какво избирате за обзавеждане на дома си, защото мебелите са като дрехите на гърба ви. Те са онова нещо, което разкрива, каква личност сте. Те показват част от характера, настроението и привичките ви. Обзавеждането на дома е част от визитката на всеки човек. Дома е крепостта на всеки, а тя трябва да е представителна, макар и да разполагаме с ограничен бюджет. Не е без значение, какво избираме, купуваме и как го аранжираме, а идеите, предложенията и съветите са само един градивен елемент от онова, което можем да попием и с което да направим дома си по-уютен.

Предлагаме ви няколко съвета, които безспорно ще ви улеснят, облекчат и съдействат, за да внесете по-лесно пълната промяна на вътрешното си аз.

Като начало започваме с разчета на средствата. За да планувате идеите си за промяна в жилищната атмосфера е добре да сте наясно със средствата, които ще са ви необходими, а за целта трябва да знаете, какво искате да променяте, подобрявате, подменяте или видоизменяте в обзавеждането на дома си.

Ясно е, че всички искаме да живеем в лукс и приказното да няма край, но не всеки има тази възможност, затова е добре всеки да си направи ясна сметка на това, което иска и това, което може да си позволи, а това ще стане явно едва, когато имаме поглед върху пазара. Добре е, преди да се впуснете в сериозното пазаруване на мебели за дома си да сте проверили всевъзможни варианти за обзавеждане на отделните помещения и да сте наясно, колко би ви струвало всичката тази промяна като цяло. Когато вече този въпрос е изяснен, то бихте могли да се обърнете към материалите от, които се изработват мебелите. Асортимента на пазара и нивото на качеството е многообразно, затова е желателно да прецените възможностите според бюджета, който сте определили.

Стигаме до третата стъпка - избора на модели и цветове. Този ход също ще е съпроводен с куп спънки, защото много са идеите на фирмите производители и може да настъпи пълна анархия в желанията, предпочитанията и реалната ви представа за обзавеждане на дома. Хубаво е да се допитате до близки и познати, минали по вашия път, проверете всякакви възможности, които ви предлага пазара, посъветвайте се със специалисти в бранша – дизайнери (не забравяйте обаче, че на тях трябва да заплатите допълнително) и едва тогава се впуснете в пазаруване, защото избора на обзавеждане не се прави всеки ден и е добре да сте проучили всичко в детайли. Едва, когато всичко е на лице може да пазарувате кухненското, холно, спално или детско обзавеждане.

На следващо място, но сред най-важните е качеството на мебелите, които ще купувате. Качеството определя цената, но за покупка като тази е добре да залагате на изпитаното и утвърденото, в случая на марка, модел и фирма с гарантиран престиж на пазара за мебели. Често, поради липса на средства, прибягваме към по-ниско качествените продукти, но в повечето случаи, те се оказват най-неправилния избор, защото ни излизат доста по-скъпи. Едно е да закупим мебели от нискокачествени материали, съвсем друго е те да са с многогодишен гарант за експлоатация.

За качество трябва да се обърне по-специално внимание и по отношение на изпълнението им. Има мебели, които са подложени на ежедневни натоварвания и ако те не са правилно композирани и изработени от качествени материали, това може да се бъде сериозен проблем. Такова е спалното обзавеждане, шкафовете, гардеробите, диваните (които често служат за ежедневни разтягания). Ако те са от некачествени материали, срока им на експлоатация, може да не е достатъчен и в един момент да се окажете в задънена улица – налетите средства да са в големи размери, а поправките им да струват твърде скъпо. Ето, защо е добре да заложим на мебелите с утвърдено име на пазара и доказано качество. 

Водейки се по изброените стъпки за избор на обзавеждане за дома, вече по-лесно, бързо и удобно може да направим бъдещите си планове за обновяване на домашното оборудване с мебели. Ние производителите на мебели „Еврика” с радост ще се отзовем на всички ваши желания, допитвания и ще съгласуваме всяка ваша идея, за да бъде тя сбъдната мечта. Екип от обучени специалисти ще е винаги на ваше разположение, за да може бързо и адекватно да ви ориентира в най-новите модни тенденции, съобразно вашите изисквания и предпочитания. Визитката на дома ви е важна съставна част от вас самите. Как ще изглежда вашата спалня, хол, кухня или гостна, за нас е основна задача. Дългогодишната практика и опита, които сме почерпили от чуждестранните си партньори ни е научил на много неща, но основна цел за нас са клиентите, а техните желания са на първи позиции.

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия…
Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…