Мебели по поръчка

Мебели по поръчка

Често се случва да търпим неудобства, да се лишаваме от дадена мебел за сметка на друга или с цел да спестим пространство. Иска ни се да направим промяна, да разчупим стереотипа на обзавеждане и да се насладим на простора. Всичко това е възможно и постижимо с помощта на поръчковите мебели. Ще се запитате как и защо?! Отговорът е много лесен – защото те могат да бъдат проектирани и вградени с размери необходими именно според вашето жилище. Съвременния живот ни кара да сме практични. Знаете ли, колко много места може да използвате от помещенията, в които живеете и да имате всичко необходимо.  Знаете ли, че леглата, бюрата, гардеробите могат да се скрият в стени, които досега не сте използвали. Може да вградите мебели в балкони; помещенията предвидени за гардероби да преобразите в мокри такива; може да съчетаете разтегаемия ъгъл в трапезарията с практично легло, за непредвидени гости и т.н.

Поръчковата мебел обикновено излиза малко по-скъпо от готовите мебели, но пък изискванията ви за прецизност и комфорт ще са напълно удовлетворени. И така взели сте решение да направите пълна промяна с обзавеждането на дома си. Сега е момента да спестите от пространствата, да внесете иновторството и модата в къщата си и всичко това да е на сравнително достъпни цени. Всичко, плюс още много идеи може да станат реалност само благодарение на вашия ентусиазъм и нашите предложения.

Мебели по поръчкаНие производителите на мебели „Еврика” предлагаме мебели по поръчка, а това е сред най-алтернативните решения за всеки дом. Много от нас живеят в малки жилища, други обичат разчупения и нетрадиционен стил, трети просто залагат на новото, във всички тези и още куп други случаи се прибягва до мебели по поръчка, а специалистите на „Еврика” са насреща. Разбира се по пътя на промяната на интериора в дома си се сблъсквате с хиляди въпроси, отговорите на някои от тях ще откриете тук и при нас:

  • Как да изберем мебелите, които най-много ще подхождат на дома ни?! Разбира се многообразието на пазара е неизчерпаемо, но ние следваме изискванията за удобно, практично и модерно. Позвънете на нашите телефони и веднага ще изпратим специалист, който за кратки срокове би дал най-ясна представа, кое, къде и как да бъде проектирано, в зависимост от размерите на жилището ви. Експертите по дизайнерство ще предложат различни идеи и варианти за вграждане и разположение на мебелите.

Хубавото на мебелите по поръчка е, че винаги и всичко ще е точно и прецизно и ще се избегне неприятния момент от дискомфорт и несъвместимост, които могат да възникнат при готовите мебели. Щом вече сте уговорили броя и разположението на мебелите по поръчка идва ред на избора на десени. Тази задача също не лека без компетентно мнение. Затова предлагаме няколко тънкости в избора на цветовата гама за мебелите си, а вече според предназначението на помещенията и специфичните вкусове на всеки вие сами бихте могли да направите преценката си:

  • На всички ни е известно, че тъмните нюанси намаляват и смрачават помещенията, а светлите и пастелни тонове са меки и приятни и създават усещане за простор и широта. Неутралните цветове навяват за аристократизъм, внасят стил и тежест у дома, а ярките и цветни категории напомнят за детска безгрижност и младежка невинност, внасят много ведрост и настроение.

  Ето и няколко от най-предпочитаните комбинации в цветовете:

  • Червеният цвят се слива добре с бежово, светло зелени и розови нюанси;
  • Зеленият цвят е известен с огромните дози спокойствие, които внася. Той се прелива добре със синия цвят;
  • Сини нюанси подхождат със сребристи мотиви, което внася аристократичен дух, а в коалиция със зелено и виолетово, навява за изискан, но непридирчив вкус;
  • Лилавия или виолетов цвят е достатъчен и ярък, за да е в самостоятелно изпълнение, но за почитателите на по-пищните изпълнения, може да се аранжира с жълти нотки;
  • Жълтия цвят се прелива като картина със зеленото. За търсачите на лукс може да се комбинира с лилавата гама, а в съчетание със златисти десени, мебелите са в безупречен стил;
  • Оранжевият цвят е харесван, защото предлага възможности в двете крайности. Когато е в съчетание с неутрални тонове действа успокояващо, а в комбинация от синьо, говори за темпераментен домакин.

Имайки в предвид краткия наръчник от съвети за обзавеждане с мебели по поръчка, вие лесно, бързо и комфортно ще направите правилния избор в промяната на дома си, а екипа от специалисти на „Еврика” с радост ще помогне и на най-взискателните си клиенти в най-добрия подбор.

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия…
Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…