Луксозни офис мебели в ретро стил — как да ги изберем?

Луксозни офис мебели в ретро стил

Живеем в „хай-тек” епоха и модата в обзавеждането се подчинява на този факт–изчистени линии, минималистичен стил в интериора, хром и стъкло в дизайна на мебелите, които изместват традиционното дърво. На фона на този авангардизъм, в лукс се превърна класическия стил, мебелите от масив и ретро мебелите, които станаха визитната картичка на хората с възможности и дългогодишен стаж в бизнеса.

Модерните предприемачи залагат на иновациите в обзавеждането, следват тенденциите и всеки моден писък. Но колкото и стилно, и елегантно да изглежда един офис, декориран по последна мода, класата и аристократичния лукс, които придават мебелите от масив в ретро стил, просто не могат да бъдат постигнати без тях.

 

Защо да изберем ретро мебели?

Те са стилни, красиви и елегантни. Освен това вдъхват доверие на клиентите ви, че сте стабилна компания с дългогодишен опит в бизнеса. Независимо дали работите с млади предприемачи, или опитни бизнесмени, в бизнеса имиджът е всичко, а вашата визитна картичка е собственият ви офис. Използвайки ретро мебели за вашия офис, ще създадете атмосфера на лукс и класа. Не залагайте на евтини имитации–в бизнеса доброто впечатление е от огромно значение, затова мебелите от масив са най-добрият възможен избор.

Класическата мебел от масивно дърво ви предлага богат избор и никога — грешки. Вашите луксозни офис мебели в ретро стил може да са с елегантни контури, характерни за края на 19-ти и началото на 20 век. В зависимост от бизнеса, който развивате, можете да проявите артистичност при избора на мебели – например писалище в ретро стил със състарени елементи - Реф. 2107 идеално за творчески натури, до солидни офис — бюра от орех или дъб с плотове, тапицирани с кожа - Реф. 2074, перфектни за финансисти.

Друго предимство на луксозните ретро мебели за офиса е, че са красиви и изящни. А приятната атмосфера по време на работа е от огромно значение за успеха на една компания.

Луксозните офис мебели в ретро стил, изработени от масив, отговарят на всички еко стандарти. Модерните, синтетични материали, никога няма да могат да се съревновават с естествената дървесина по този параграф.

Трето предимство на този тип мебели е отличната изолация на звука. Точно така: Освен радост за окото и комфорт на работния процес, масивното дърво има и това безценно качество.

Разбира се, при нас в мебелна фабрика „Еврика“, може да поръчате не само най-важните мебели за вашия кабинет. Фирмата изработва и мебели по поръчка и с удоволствие ще ви помогнем с шкафовете, рафтовете, големите заседателни маси и т.н.

 

Как да изберем?

Най-естественият избор, който говори за класа и просперитет, е кабинет с луксозни офис мебели в ретро стил. С класическия интериор никога няма да сбъркате. Внушавате солидност, а и класиката винаги е модерна!

Лукзосни офис мебели в ретро стил 2Когато избирате мебели от масив, обърнете внимание на материала. Най-подходящи за офис са мебелите от орех, дъб, бук или череша. Заложете на тъмни цветове, тъй като те ще вдъхнат авторитет, а и мебелите в по-тъмни нюанси изглеждат по-автентично.

Като един от лидерите на пазара за класически мебели от масив, мебелна фирма „Еврика“ разполага с богата гама модели луксозни ретро мебели за офиса. Можете да изберете по каталог или по поръчка най-подходящите за вас.

Каквото и да изберете, знайте, че вашия кабинет е визитната ви картичка. В него трябва намерят място основните офис мебели: надеждно бюро от масивна дървесина, кожен стол или кресло, шкаф — витрина, в които да подредите наградите на фирмата и личните си плакети, стол или канапе за посетители.

 

Започнете от бюрото!

Солидното и стабилно бюро с чекмеджета - Реф. 2080 не само внушава респект пред клиентите, но е идеално и ако работите по различни проекти едновременно. То предлага и възможност за по-добра организация на документите.

Съвременните бизнес дами /и не само те/ ще останат очаровани от възможностите, които предлага бюрото в стил Луи XIV - Реф. 2063. Луксозната мебел е идеална за елегантен офис в ретро стил, особено ако не разполагате с достатъчно пространство.

 

Мебелите

Към вашата „работна зона” може да прибавите и библиотека с професионална литература, нормативни актове и дори фирмения архив. Важно е да осигурите кът, в който да поставите ниска масичка с канапе в класически стил. Там ще провеждате продължителните делови разговори и ще посрещате важните клиенти.

Лукзосни офис мебели в ретро стил 3Всеки един елемент от обзавеждането трябва да бъде подбран с вкус, но не се плашете от идеята сами да си намерите идеалната комбинация от луксозни офис мебели в ретро стил. Мебелна фирма „Еврика“ е помислила за ценителите на изящния дизайн. Нашето първо предложение е да съчетаете класическо бюро - Реф. 2080 и стол - Реф. 1071. Пред тях разположете диван „Честърфийлд“ - Реф. 5074, който пасва не само стилово, но и е изключително комфортен.

 

Помислете за удобството на клиента!

Без значение дали офисът ви има приемна, или не, удобството на клиентите също е от значение. Диванът е отлично решение, тъй като дава възможност за провеждане на преговори в по-приятелска атмосфера, но сам по себе си, той не е достатъчен. Един или два удобни ретро стола с кожена тапицерия - Реф. 1063, или подходящо кресло, ще направят клиентите ви не само по-предразположени към бизнес идеите ви, но и ще създадат добро впечатление.

 

Атмосферата

За да добие офисът истинска аристократична визия, помислете за качествен ламинат, високи тавани, декоративни елементи и подходящи аксесоари.

Хубавото в дизайна на стените е, че имате безкраен избор от десени на тапети и бои. Може да избирате между геометрични фигури или флорални мотиви. Съветваме ви да изберете класически светъл цвят, за да не отвлича вниманието.

Лукзосни офис мебели в ретро стил 4

Поставете в рамки грамоти и отличия на компанията ви, дипломи и стилни картини. В зависимост от личния си вкус и от сферата ви на дейност, украсете стените с картини, плакати, или графики. Пластиките имат своето място във витрината на библиотеката, но нека да са съобразени с обстановката. Със семейните снимки обаче никога няма да сгрешите, особено в подходящи рамки. На бюрото или на стените–въпрос на лична преценка!

Стационарният телефон може да има ретро вид, но е по-подходящ за преди няколко десетилетия. Настолната лампа на бюрото–също, но помислете дали биха стояли добре до съвременните технически средства, като компютър, факс и ксерокс. Не забравяйте и плазменият телевизор, в случай че бизнесът ви е обвързан с медиите, рекламата или модата.

На пода може да се постави малък килим или мокет.

Предвид динамичността на живота и градската бизнес среда, осъзнаваме необходимостта понякога да пренасяме работата у дома. При възможност всеки професионалист оборудва специална стая в работен кабинет. Правилата за обзавеждане си остават същите, а прекрасните ви луксозни офис мебели в ретро стил могат само да ви послужат за вдъхновение в работата.

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия…
Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…