Кухни по поръчка

Кухни по поръчка

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия каталог ще откриете голямо разнообразие от артикули за дома, офиса или вилата. Една от най-успешните продуктови линии, които се радваме да предложим на нашите клиенти са кухните ни от масив. Разполагаме не само богат каталог с модели, но също така изработваме и кухни по поръчка.

На разположение на клиентите ни са два шоурума – един в София, както и във фабриката ни в Габрово. Тук може да дадете поръчка за предпочитаната от вас кухня с желания дизайн и стил.

 

Защо кухни по поръчка „Еврика”?

 

Ние знаем, че съвременната кухня не е просто помещение за готвене, а и място за срещи, център на дома и едно от най-важните неща в едно жилище. Затова се стараем да предложим най-добрите решения и най-модерното качество. Може да закупите наши кухни по поръчка в София или други точки на страната. При това не е необходимо да посещавате наш магазин, а може да дадете своята заявка и по телефона, или на място, във фабриката ни в Габрово.

Нашите кухни са модерни, стилни и функционални, като отговарят на международните изисквания за качество и безопасност. А при правилно поддържане и съхранение на мебелите, те са практически вечни. Именно затова те са изработени от масив, а не от модерните напоследък ПДЧ и МДФ плоскости, чиято продължителност за експлоатация е едва няколко години.

Кухня по поръчка от масивКухните от масив по поръчка на мебелна фабрика „Еврика” се изработват само и единствено от висококачествена дървесина. Те могат да бъдат от дъб, бук, липа или череша. Всеки модел се изработва индивидуално, съобразно персоналните изисквания на нашите клиенти.

За да отговорим на високите очаквания, както и на специфичните нужди на всеки дом, ние предлагаме не само готови модели по каталог, но и кухни по поръчка. За целта, нашите проектанти изготвят подробен чертеж на кухнята, съобразявайки се с всички особености на помещението – стени, ъгли, прозорци, колони, подове. След което се изработва и 3D проект на поръчката, който да даде конкретна представа, как ще изглежда вашата кухня след изработването й. По този начин се стараем да бъдем максимално полезни на клиентите си, а също така и да гарантираме, че поръчаният модел ще пасне на помещението в дома.

Всички наши модели се изработват от висококачествена масивна дървесина, като по желание на клиентите ни, можем да ги направим от дъб, бук, липа или череша. Също така може да изберете между кухни по поръчка от масив, или комбинация от масивно дърво и МДФ плоскости. И в двата случая ще получите модерна и елегантна кухня, която ще ви служи дълги години, а при правилно поддържане, може да се окаже практически вечна.

 

Технология на производство

Технология на производство

Кухните на фабрика „Еврика” се изработват от масивна дървесина – дъб, бук, череша и липа. В зависимост от личните ви предпочитания може да бъде изработена от по-меко дърво – липа или по-твърдо, дъб и бук. Разликата между тях е, че по-меката дървесина е по-евтина, но и по-податлива на наранявания, докато по-твърдата е по-устойчива.

Предлагаме различни модели кухни от масив – луксозни, със заоблен дизайн, с барплот, с кухненски остров, както и резбовани кухни или такива, които са със стъклени елементи. Предлагаме също така линейни кухни, с ъглов дизайн, както и с кожени декоративни елементи. Някои от нашите модели могат да бъдат изкуствено състарени чрез техниката кракле, а други да добият изискана патина, със силно състарен финиш или със злато и сребро. Цветовете може да изберете от менюто „Цветове” на сайта, а ако имате цвят, който искате да наподобим, може да ни предоставите мостра, за да произведем мебелите в желания цвят.

За изработването на нашите кухни са използвани едни от най-качествените системи и механизми на австрийската компания Blum. Водачите за чекмеджета са с товароносимост от 40 до 60 килограма и са изключително устойчиви на износване и продължителна употреба.

Кухните ни са изработени от масивна дървесина или с МДФ и естествен фурнир. От менюто „Цветове” на сайта може да изберете предпочитания от вас цвят, а от секцията „Кожи”, ако желаете нетрадиционни елементи в обзавеждането.

Работим изцяло съобразно нуждите и желанията на нашите клиенти. Всеки детайл се изработва по модерна технология и съобразно изискванията за качество и безопасност.

 

Моделите ни могат да бъдат с ръчно изработени резбовани елементи, с кожени детайли, с извити вратички или стъклени декоративни елементи. Изработваме, както класически линейни кухни, така и кухни с остров или с барплот. В каталога ни ще откриете още и заоблени кухни с кожени елементи, модерни или класически кухни, както и ретро кухни. Предлагаме също и луксозни кухни и дървени кухни, изработени изцяло от масивна дървесина.

Всички допълнителни елементи като дръжки на вратички, клапващи механизми, панти и други крепежни елементи са произведени от австрийската фирма „Blum”. И напълно отговарят на високите критерии, които си поставяме.

Корпус от масивно дърво или МДФ с естествен фурнир — Кухните от дърво, които мебелна фабрика „Еврика” изработва по поръчка, се правят съобразно най-високите стандарти за качество и екологичност. Нашите клиенти могат да разчитан на стабилен корпус изработен от МДФ с естествен фурнир или чиста масивна дървесина, който може да бъде от дъб, бук, липа или череша. Липата се отнася към „меките” естествени дървесини, следвана от череша, дъб и бук, които се причисляват към „твърдата” дървесина. Това означава, че те са по-устойчиви на удар и наранявания.

 

Механизми и системи „Blum”.

Механизми за кухни BLUMСистемите на „Blum” са от високо качество и гарантират устойчивост на всички шкафове и чекмеджета, изработени от нас. Това включва системи за плавно прибиране на чекмеджетата, а освен това и елегантни клипс панти за врати, които държат здраво вратата, но в същото време осигуряват сигурно и плавно отваряне, без риск от увреждане на цялата мебел.

Също така нашите клиенти ще останат очаровани от практичните кошници за съхранение, както и от системите водачи, които гарантират плавно и сигурно отваряне на чекмеджетата, стабилност и здравина. Специално, по желание на клиентите, които искат кухни по поръчка със скрити водачи се предлага и системата Tandem.

За тези от вас, които държат на допълнителни гаранции за сигурно съхранение на продукти и стоки, системата за заключване CABLOXX ще бъде перфектно решение. Така можете да сте сигурни, че детето ви няма да има нежелан достъп до шкафове с препарати или други продукти.

Стабилни крачета за голямо натоварване – кухните от масив има стабилна основа, която се държи на крачета, които да издържат голямо натоварване.

 

Извити врати

 

По желание на клиента можем да предложим още извити вратички на кухните. Също така и резбовани елементи или допълнително остъкляване. Предлаганите кухни са със стъкла в различни цветове и различни елементи. Резбованите елементи се изработват ръчно, от нашите най-добри специалисти. Съчетаваме комбинацията от модерни технологии и автентична ръчна изработка на резбата, за да гарантираме не само уникалност, но и качество.

 

Каква кухня да изберем за нашия дом?

 

Кухня по поръкча с извити вратиВ мебелна фабрика „Еврика” се гордеем, че можем да удовлетворим всички изисквания. В каталога ни може да видите различни предложения за кухненско обзавеждане. Нашите проектанти от своя страна могат да изготвят проект по ваш избор, съобразно спецификите на вашия дом и личните ви предпочитания.

Моделите ни са еталон за лукс, качество и непреходен стил. Те са с гаранция за дългогодишно качество и надеждност. Нашите специалисти могат да ви дадат най-добрите съвети в избора на кухня, но ако все пак се колебаете, какво да изберете, ето няколко препоръки при избора на мебели за кухнята. Модулните кухни са подходящи за малки помещения, тъй като позволяват повече комбинации и имат повече шкафове. Големите кухни с остров са идеални за големи стаи, тъй като осигуряват не само повече комфорт, но и удобство. Г-образните кухни са подходящи за помещения с отворен план, които комбинират в себе си кухня, трапезария или друго пространство от дома.

Линейните кухни са подходящи за малки или отворени кухни, които може да предпочетете, когато искате повече свободна площ, или да съберете всичко на едно място. Освен това осигуряват допълнително пространство, за да аранжирате помещението по начин, който дава по-бърз достъп на всяка домакиня.

Кухните с барплот са отличен избор за дълги и тесни помещения. Те позволяват визуално разделяне на пространството, особено ако имате нужда да обособите различни зони в дома. Барплот от масивна дървесина, удобни шкафове и многофункционални плотове, осигуряват допълнителен комфорт по време на работа. Също така тези кухни са отлично решение, когато трябва да обособите повече от един кът в помещението – като трапезария или дневен кът за почивка.

 

Ценителите на кухните с остров, със сигурност ще останат очаровани от предложените от нас мостри на подобни модели. Те са особено подходящи за големи помещения, тъй като осигуряват не само допълнително пространство и площи за съхранение, но и голям кухненски плот, който да осигури повече повърхности за работа или за хранене. Тези кухни са прекрасен избор за големи домове с високи тавани и много светлина. И дават възможност на домакинята да аранжира пространството по свой вкус.

Кухня по поръчка модернаЗа нестандартните жилища със заоблени стени, мебелна фабрика „Еврика” предлага и заоблени кухни. Техният дизайн следва извивките в линиите на стените и позволява ефективно използване на пространството. Те също така имат атрактивна визия и могат да бъдат комбинирани в различни съчетания. При това не само от дърво, но и с кожени елементи или стъкло.

Ъгловите кухни са отлична възможност да прикриете недостатъците в помещението и в същото време да си осигурите допълнителна площ в дома. Освен това те са подходящи и за по-малки помещения. Комбинацията от многофункционални шкафове и чекмеджета, в съчетание с широки плотове е най-практичното решение за малки кухни, или такива с колони и прозорци. Няма да губите красивата гледка, а в същото време ще имате удобни мебели.

В мебелна фабрика „Еврика” предлагаме също така и луксозни кухни с плотове от гранит, масивни дървени витрини и елегантни резбовани елементи. Тези кухни могат да бъдат със състарен финиш, заоблени вратички, изящни стъклени декорации и функционален дизайн. Изработени изцяло от масив, тези модели са изключително красиви и ще се впишат с лекота в класическия стил на всеки дом.

За любителите на класическите кухни, предлагаме също така и мостри на оригинални френски кънтри кухни с дървени резбовани елементи, множество витрини, етажерки и чекмеджета с ретро визия. Може да закупите и други ретро кухни по поръчка, в стил и дизайн изцяло по ваш избор.

В каталога ни ще откриете и кухни с ръчно изработени резбовани елементи, които със сигурност ще се харесат на любителите на винтидж модата и класическия стил.

По отношение на цветовете, от менюто „Цветове” на фирмения сайт на „Еврика” може да изберете подходящ цвят по избор. Може да избирате между богата гама от тонове, а ако имате предпочитания за друг цвят, достатъчно е да изпратите мостра и ние можем да изработим мебелите в него. Ако се колебаете какъв цвят да изберете, спазвайте основните правила – светлите цветове са подходящи за малки помещения, в които е необходимо да създадете илюзия за пространство. Тъмните цветове от друга страна са идеални за големи и светли помещения, които имат нужда от атмосфера за уют и стил.

 

Как да поръчате?

 

Кухни по поръчка дъбЗа да дадете поръчка за кухня Еврика, достатъчно е да посетите някой от нашите шоуруми или да се свържете с наш консултант. Може да направите запитване на място или онлайн, като посочите

Работим с клиенти от цялата страна и чужбина. Доставяме нашите мебели до всяка точка на страната, без значение, дали искате кухня по поръчка в София, или в чужбина. Разполагаме със собствен транспорт и можем да транспортираме и монтираме вашата кухня във всяка точка на страната.

Нашите кухни от масив по поръчка са изработени само от най-висококачествена дървесина и отговарят на всички изисквания за качество и безопасност. С тях може да сте сигурни, че дървото няма да се увреди от влагата и от продължителна употреба. Използваме специални защитни бои и лакове, за да гарантираме устойчивост на мебелите. Отнасяме се с внимание към детайла, а всеки модел се изработва абсолютно индивидуално. Срокът за изпълнение на поръчките е между 30 и 45 дни в зависимост от обема и сложността на поръчката. Всички мебели се доставят във вид „Сглобени”, като се опаковат със специално стреч фолио, за да се гарантира тяхната цялост по време на превоза.

Доставяме кухни по поръчка в София, Пловдив или всяка точка на страната. Можем да предложим подходящи модели не само за жилищни домове, но и почивни бази. Ще се радваме да предложим подходящи модели кухни по поръчка за Бургас и района, които да отговорят на изискванията на хотелските комплекси или ваканционни селища. Също така предлагаме доставки на кухни по поръчка за Варна, които да са подходящи не само за хотелските комплекси по крайбрежието, но и за частни вили, луксозни апартаменти и други.

 

Няколко съвета при покупката на кухни по поръчка

 

Кухня по поръчка луксКогато поръчвате кухни от масив по поръчка, желателно е да предоставите взимането на мерки от специалистите. По този начин ще бъдат взети под внимание всички особености и специфики на конкретното помещение, както и възможните проблеми – неправилни стени или ъгли, колони, прозорци и други.

Изготвянето на проект в 3D вариант е не само препоръчително, но и желателно. Още повече, че това ще ви даде представа да видите помещението след поставянето на кухнята. Както и цялостния вид на готовите мебели в предпочитания цвят и стил.

Препоръки за запазване и употреба

За да запазите за по-дълъг период вашата кухня от масив, добре е поддържате повърхностите чисти и сухи. Специални бои и лакове защитават дървото, затова почистването и поддържането на плотовете и вратите може да се осъществи само със суха кърпа. Кухните от масив са по-трудни за увреждане или нараняване, а в случай на надраскване, лесно може да се възстановят.

Изборът на кухня по поръчка дава възможност на всяка жена да организира пространството в дома си, както й е удобно. Вместо да се задоволявате с готови модели, които най-вероятно няма да отговорят на нуждите ви и да се разпаднат след няколко години, най-добре изберете висококачествени мебели от масив. Дървесината е специално третирана със защитни бои и лакове, така че няма риск да се раздуе от влагата и да се разпадне. А цветовите комбинации, които предлагаме, със сигурност ще удовлетворят вашите естетически вкусове.

 

Ако държите не само на цената, но най-вече на качеството и функционалността, то тези мебели са най-подходящите за вас. С тях може да сте сигурни, че вратите на шкафовете няма да се изкривят след няколко години, а предниците на чекмеджетата да се разлепят, само защото са били залепени с не особено качествено лепило. Нито пък ще се тревожите, че дъното на някое чекмедже или шкаф ще се счупи под тежестта на съхраняваните продукти или съдове в него. Мебелите от масив имат и друго предимство — рафтовете за съхранение не се деформират, както тези от ПДЧ. И няма защо да се притеснявате, че след няколко години любимият ви шкаф вече не е годен за използване, тъй като се е огънал под тежестта на всички съдове, които сте съхранявали там.

В мебелна фабрика „Еврика” гарантираме за качеството на всеки елемент – от сглобяването на шкафовете, до монтиране на дръжките и пантите, както и боядисването на всеки модул. Можете да сте сигурни, че с нашите мебели ще се чувствате комфортно и сигурно с години.

Освен кухни по поръчка, предлагаме също така и мебели за трапезария, маси, столове, мебели за сервиране или съхранение на продукти. В каталога ни в сайта на „Еврика” ще намерите богато разнообразие от модели, които може да поръчате по поръчка или да изработим съобразно вашите предпочитания или по конкретен дизайн.

Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…
Малък дом? Идеи за обзавеждането на малки жилища има много, но предлаганите мебели на пазара, рядко…