Изложения за мебели

Изложения за мебели

В този ни пост ще ви предоставим малко информация относно “Изложенията”, на които мебели Еврика – фабрика за производство на мебели представя своята продукция. През годините фирмата е взела участие в доста голям брой изложения за мебели, както в България, така и в чужбина. Ще започнем с изложенията в България, тъй като мислим че те ще представляват по-голям интерес за читателите ни.

Светът на Мебелите

Първото и според нас най-значимото изложение за мебели в България се провежда в София – всяка есен, като през 2010 се проведе от 26 до 30 Октомври. През 2011 ще се проведе от 26 до 29 Октомври. Мебели Еврика участва всяка година на това изложение, без изключение.

Светът на мебелите

Като всяка година се стремим да представяме на нашите клиенти нови модели на мебели. Причините, поради които смятме че това изложение е най-значимото са следните:

  • Европейски вид – това е единственото специализирано изложение за мебели в България, което се провежда в нормална изложбена зала (без коментар)
  • Голяма част от посетителите на изложението са специалисти от мебелният бранш – архитекти, дизайнери, производители, собственици на магазини и много други
  • Посещава се от чужденци – това е единственото Интернационално изложение за мебели в България – единственото което чужденците познават.

Стройко

Стройко 2000

Второто изложение, за което сме сигурни че голяма част от вас са чували е “Стройко 2000″ – провежда се в НДК в София – всяка пролет и есен. За съжаление това изложение не е специализирано за мебели. В него участват не само фирми с мебели, но и редица други изложители – врати, строителни материали и всичко свързано със строителството за което човек може да се досети.

Мебели Еврика участва няколко години на това изложение, но поради ред причини възнамеряваме да не участваме в Есенният вариант за в бъдеще. Една от причините, е че изложението “Стройко 2000″ се провежда почти едновременно със “Светът на Мебелите” през есента. Има вероятност да участваме в Пролетното изложение “Стройко 2000″.

Трите ключа

Трите ключа – Дом, Офис, Вила

Третото изложение, в което Мебели Еврика взема участие е “Трите Ключа – Дом, Офис, Вила”. То се провежда в няколко града в провинцията – Варна, Бургас, Велико Търново и Стара Загора. Фабрика за Мебели Еврика участва няколко години подред на изложението във Варна – което се провежда също всяка Пролет и Есен.

Представяхме мебелите си и на изложението “Трите Ключа” във Велико Търново. Това изложение също не е специализирано за мебели. Представят се редица други фирми.

Изложенията за Мебели в чужбина, на които Мебели Еврика участва са специализирани изложения за мебели, значително по-големи като площ и посетители. Представяме ви част от изложенията, на които Фабрика за Мебели е представяла своите продукти със собствен щанд:

IMM Кьолн

IMM Cologne – Интернационалният Мебелен Панаир в Кьолн, Германия

Това е най-голямото изложение за мебели в Европа. Провежда се през Януари всяка година. Представят се хиляди фирми от цял свят. Фабрика за Мебели Еврика – участва със свой щанд на изложението през Януари 2007. Представяйки своята класическа колекция за трапезария “Орхидея”.

Изложението предлага на своите посетители най-новите тенденции в мебелите.

Feria Valencia

Habitat Valencia – Панаирът във Валенсия, Испания

Също едно от най-големите интернационални изложения за мебели в Европа. Провежда се през Септември всяка година. Фабрика за Мебели Еврика – участва със свой щанд през Септември 2008. Представяйки класическа колекция, както и мебели с резбовани елементи.

Изложението е най-голямото изложение за мебели в Испания. Посещава се от хиляди дизайнери, производители, търговци на едро и дребно, както и много други.

Болгария Сегодня

Болгария Сегодня – Изложба на българската промишленост в Москва

През Април 2009 – Фабрика за Мебели Еврика участва със собствен щанд и на Изложбата на Българската промишленост в “Гостиный двор” близо до Червеният площад в Москва. Изложбата се проведе по случай годината на България в Русия.

Изложбата бе тържествено открита от Премиера на България по това време – Сергей Станишев и министър-председателят на Русия – Владимир Путин. На изложбата представиха продукцията си най-добрите Български фирми производители.

Мебель 2010

Мебель 2010 - Москва - международна изложба за мебели

През Ноември 2010 - Мебели Еврика, взе участие със собствен щанд в едно от най-големите изложения за мебели в Русия - Мебель 2010. Изложението се провежда всяка година през Ноември и е едно от най-известните и посещавани изложения в Русия.

BIFE-TIMB

BIFE-TIMB 2010 - Букурещ - международна изложба за мебели

През Септември 2010 - Мебели Еврика, участва със собствен щанд на най-голямото изложение за мебели в Румъния - BIFE-TIMB. Изложението се провежда всяка година през Септември и събира на едно място всички големи производители и търговци на мебели от Румъния и региона.

Мебели Еврика – фабрика за производство на мебели представя продукцията си и на редица други Интернационални мебелни изложения чрез своите чуждестранни клиенти във Франция, Холандия, Англия, Швейцария и много други.

Изложени за мебели в София 2

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия…
Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…