Идеи за кухнята - 5 решения, за които не сте и предполагали, че съществуват

Идеи за кухнята

Кухнята е сърцето на дома. Модерна и функционална, тя е от изключително важно значение. В нея жените прекарват ½ от живота си, а освен това е второто по важност помещение в дома, след банята. Кухнята трябва да бъде модерна, удобна, функционална, но най-вече–да обичате да стоите в нея. А с мебелите на фабрика „Еврика” тази мечта ще се сбъдне и то много скоро. Предлагаме ви 5 идеи за кухнята, които можете да научите само от топ дизайнери. И които с нашите мебели, ще превърнат мечтите ви реалност. 

1. Идеи за кухнята за малкото жилище–преобразете дома си с въображение

В последно време отворените пространства в дома се превръщат в предизвикателство за всяка домакиня. Ако имате малко жилище, но възможност и желание да го обзаведете с изискани мебели, доверете се на качествените кухни от масив, на фабрика Еврика. Подобна кухня ще придава блясък дори на жилища с площ 20–30 кв. м. Ако се чудите, как да обзаведете студио напълно модерно и функционално, ето и нашето предложение.

Кухня с барплот–6008 е перфектното решение за подобно отворено пространство. От една страна тя позволява да се обособи къта за готвене отделно, а от друга ви дава възможност да имате отворен поглед към дневната и да не губите връзка с останалата част от дома. Огромно преимущество е фактът, че всеки шкаф и детайл от луксозната кухня с барплот на фабрика „Еврика” е изработен от масив и е изключително солиден. По този начин, ще можете да обособите над нея лофт като кът за спане. И гарантирано няма да треперите, че спалнята ви може да пропадне, тъй като мебелите в дома ви, съвсем не са от ПДЧ.

Кухня с островПодобна функционална кухня е подходяща за:

  • Отворени апартаменти, тип студио
  • Големи жилища със самостоятелна трапезария и кът за хранене
  • Луксозен мезонет, в който може да запазите първия етаж отворен, обособявайки отделните кътове
  • Малки едностайни апартаменти, в които трябва да съберете всичко в едно

 

2. Кухня в големия дом–предимствата на кухненския остров

Мечтата на всяка жена е голямата кухня с кухненски остров. Той има редица преимущества – може да се ползва като маса за хранене, допълнителен плот за работни дейности, а шкафовете под него –за съхранение на куп съдове, които иначе трудно бихте събрали в нормална кухня. Друго предимство е, че там можете да разположите мивката, хладилника, печката и всичко друго. И визуално да разделите кухнята и всекидневната с него.

Моделът кухня с остров – 6012 е буквално създаден за тази цел. Този модел е изключително елегантен и съчетава в себе си лукса на масивното дърво и функционалността и стила, на неокласическия дизайн. Многобройните шкафове и чекмеджета ще помогнат за съхранение на вашите продукти.

Дизайнът е от масивна дървесина, а моделът се изработва от дъб, бук, череша или липа, с цвят по ваше желание. Кухнята е идеална за просторни жилища, които осигуряват на собствениците си възможност да реализират идеите си с повече пространство и свобода.

Друго предимство е изисканият дизайн, благодарение на който, този модел кухня не остарява. Тя ще остане винаги актуална и стилна, както преди.

 

3. Ретро кухнята оптически увеличава пространството в дома

Ретро кухнята може да се окаже изключително елегантно решение не само за малки, но и за големи пространства. Тя е подходяща за домове с повече чупки, които е необходимо да бъдат запълнени. Линейната й структура едновременно осигурява рационално използване на пространството, а в същото време и допълнителни шкафове, които да се приспособят към по-малките жилища. Едно перфектно решение е ретро кухня – Реф. 6014, която осигурява изключително елегантен и стилен дизайн. Моделът  дава невероятни идеи за кухнята като обзавеждане и рационално използване на пространството.

 

4. Заоблената кухня придава футуристичен дизайн

Идеално решение за жилища с нестандартна архитектура. Модерният и стилен дизайн е подходящ за жилища без стени, а кожената тапицерия като облицовка по вратичките, несъмнено е изключително нестандартна. Предимствата на този тип кухня е, че не е нужно да я отделяте като самостоятелно помещение в дома. Тя перфектно би се съчетала с обзавеждането на дневната или трапезарията ви. И няма нужда от друга декорация в помещението. Подобен нестандартен дизайн е толкова ефектен, че ще се влюбите в него.

Заоблената кухняКато примерен модел за заоблена кухня, ви предлагаме модела на фабрика „Еврика” — Заоблена кухня–6013. Моделът се изработва от масивна дървесина като дъб, бук, череша или липа, а в същото време тапицерията е кожа и златен финиш.

Изисканият дизайн е сбъдната фантазия за всеки специалист по интериора, освен това позволява изключителна възможност, за да развихрите въображението си.

Да не говорим, че е абсолютно безопасна, особено, ако имате деца у дома.

 

5. Луксът започва от кухнята

Модерните и скъпи електроуреди могат да са част от всеки дом, но визитната картичка несъмнено остават мебелите в кухнята. Ако обичате да готвите, държите на изисканата и скъпа кухня, това е вашата възможност, за да се развихрите въображението си и да накарате гостите си да ахнат.

Една изискана и луксозна кухня от мебели от масив, може да се превърне във визитката на вашия дом. С кухненски плотове от гранит, масивен кухненски остров и витрини от масивно дърво, тази кухня е идеална за просторен дом създаден, за да покаже благосъстоянието на семейството.Луксозната кухня

Луксозна кухня по поръчка от масив може да се изработи изцяло по избор на клиентите и да съчетае в себе си най-доброто от най-доброто. Резбовани елементи, масивни витрини от стъкло, които да изпълняват функцията и на колони, в същото време визуално могат да разделят помещението и да отделят кухнята от останалата част от дома.

Пример за подобен модел кухня е Кухня Лукс–6015. Този модел е толкова стилен и красив, че наистина възхищава и буди възторг у всички, които го поръчват. Преимуществата му са свободата и простора, а също и че позволява да се използва рационално голямата площ в дома. Освен това е прекрасно допълнение към трапезарията, която със сигурност няма да остане незабелязана на фона на толкова изящно творение.

 

С две думи – луксозната кухня е едно прекрасно решение за всеки дом.

Мебелна фабрика „Еврика” предлага наистина изящни, красиви и солидни мебели от масив. Но успоредно с това, нашите опитни дизайнери предлагат и шанс да сбъднат мечтите ви. Ако искате кухня, която не просто да бъде част от обзавеждането, а кът от дома, който да възторгва всичките ви приятели, обърнете се към нас. Резултатите несъмнено ще ви изненадат. Повече от приятно при това.

 

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия…
Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…