Градинските мебели на Еврика - изискан стил и удобство | Еврика

Градинските мебели на Еврика - изискан стил и удобство

Average: 7 (1 vote)
Градинските мебели на Еврика - изискан стил и удобство

Списание "Къщите на хората" посвети четири страници от Юнският си брой на Градинските мебели на Еврика. Тук може да разгледате публикацията: С идването на хубавото време, идва моментът да обновим и нашата градина. Не е достатъчно само да се погрижим за растенията градинските аксе- соари и мебели придават онова съвършенство и завършеност на двора, от които всички се нуждаем. Комфортът на нашия отдих зависи от градинските мебели, за които не стига само да бъдат красиви. Те задължително трябва да са и удобни и практични. Точно затова - заедно с нашите партньори от мебелна къща "Еврика Комерс" - Габрово, Ви предлагаме класическо и модерно луксозно обзавеждане за вашата лятна градина. Фирмата е един от водещите производители на мебели в България. 90% от продукцията й е за износ - Франция, Италия, Великобритания, Холандия и др. Останалата част се реализира на българския пазар като индивидуални поръчки.

Градински мебели 1

Градинските комплекти, които ви предлагаме, са изработени от ковано желязо и висококачествен текстил с мек пълнеж. Допълнени са от масивен дървесен материал, специално третиран за външни условия и стъкло. Обработката на желязото е такава, че не позволява то да ръждяса или промени цвета си. Изисканите линии и извивки на метала придават на мебелите красив външен вид, но същевременно са съобразени с извивките на тялото и конструкцията им позволява удобно отпускане за релакс. Безспорно моделите се отличават от масово предлаганите на пазара и ще придадат на вашата лятна градина индивидуален бутиков характер. Едно от най-големите им предимства е, че те могат да допълнят вашият изискан стил в цялостното обзавеждане на къщата ви. Те са новост за "Еврика", но тази нова тенденция в производството им е точно заради необходимостта да предложат на своите клиенти всичко за цялостното стилно и индивидулано обзавеждане на дома. Затова и орнаментите на столовете, диваните и масите са деликатни и изчистени - по-скоро загатват качествата на кованото желязо, отколкото да го претоварват с детайли.

Градински мебели 2

Дървените столове и лежанки са изработени от специално обработен за външни условия бук и също притежават характерен стил и почерк. Те са изключително практични с възможностите им да ги нагласяте спрямо капризите на тялото за отдих. Спокойно може да ги съчетаете с градински комплект /маса и столове/ от ковано желязо, защото допълват идеите за конструкцията и дизайна им. Едно от най-големите предимства на всички тези мебели е това, че можете да ги поръчате в индивидуален цвят /на възглавниците и меката част/. Те се изработват с най-качествените текстилни материали, произвеждат се с най-модерни технологии. Няма магазин, който да ви предложи следгаранционна поддръжка на мебелите. Но "Еврика" ще ви го предложат - претапициране на меката мебел, освежаване на повърхностите, поправка на мебелите - следгаранционно. И още - ще бъдете различни от масовия вкус, налаган на пазара. Затова, не се колебайте - изберете лукса и удобството, което със сигурност ще откриете в предлаганите модели градински мебели!