Български мебели – защо да ги изберем?

Български мебели

Оспорваната конкуренция на пазара е свързана не само с производството на модерни мебели от ПДЧ и MDF, но и с мебелите от масив. На българския пазар навлизат редица чуждестранни фирми, които конкурират родните производители. Продукцията им претендира за качество и стил, които да си съперничат с традиционната българска класа и автентичност.

И все пак има няколко основни причини да изберем българското:

Българските мебели са на достъпни цени

Голямата конкуренция на пазара е в полза на клиентите. Цените на българските мебели са достъпни, освен това се предлага и допълнително обслужване. Ако изберете фирма за мебели от масив от България, като фирма „Еврика“ например, можете да се ползвате и от допълнителни услуги като безплатна доставка, поддръжка на мебелите и достъпни цени.

Да, много от европейските компании са от дълго време на пазара. Продукцията им е с отлично качество, но бърза проверка на ценовата им листа ясно показва, че родното производство е в пъти по-евтино от тяхното! И то не за сметка на качеството!

Изберете българското!” не е безсмислен лозунг на традиционното годишно търговско изложение, а разумен съвет за всеки потребител. Познавачите отдавна са установили, че родните производители работят с по-качествена дървесина. Продукцията им е изработена с повече финес, а мебелите – по-трайни.

Частният бизнес у нас може би няма историята, която имат европейските производители, но у нас традициите в производството на мебели и дърворезбата са наистина вековни.

Български мебели от дърво

Не се притеснявате, че поръчката ви може да се обърка.

Планирате да обзаведете дома си красиво, с качествена мебел, която няма да ви загроби с изплащане? Отговорът на вашето търсене не е зад граница, нито в провеждането на нескончаема кореспонденция на чужд език онлайн. Хората, които могат да ви дадат отлично качество на съвсем разумна цена са българските производители на мебели.

 

Мебелна фабрика Еврика - Български производител на мебели

 

Освен това в случай на проблем, не ви се налага да прекосявате половин Европа, за да поправят шкафа ви или да нанесат корекции по него, в случай, че има проблем с него.

Сериозните производители на мебели разполагат с шоуруми в големите градове и могат лесно да ви насочат към местата, където може да придобиете най-точна представа за това как изглежда продукцията им. Чуждестранните компании ще ви привлекат вниманието предимно със снимки онлайн. Но няма да може да видите реалните мебели, освен ако не посетите съответната държава или не пристигне доставката ви. Да не говорим за неприятностите, които си спестявате, ако поръчката ви случайно се обърка и се наложи да върнете мебелите за собствена сметка при това.

Български спалниРаботят с най-добрите машини и най-съвременна технология.

Всички сериозни български производители на мебели разполагат със сертификат за качество на продукцията си и работят с екосъобразни материали и технологии. Фабриките ни разчитат само на висококвалифициран персонал и на най-модерните машини. Десетки подготвени работници боравят с високотехнологично оборудване, за да гарантират прецизното изпълнение на изделията. А техниката на работа включва, както прецизна обработка на дървото с машини, така и ръчна декорация.

Отнасят се с грижа към околната среда

Българските производители на мебели работят с технология и материали, които не замърсяват околната среда. Методът им на работа е по-щадящ мебелите и като избирате тяхната продукция, не просто подкрепяте родното производство, а си осигурявате качество и стандарт. Освен това можете да разчитате на специалисти, които са готови да работят индивидуално с всеки клиент и да ги консултират при избора на материали.

 

Лидери в качеството на ръчно изработени мебели

 

Модерните машини и съвременните технологии за производство на мебели, не могат да ви дадат изяществото и красотата на ръчно изработените мебели. Българските производители на мебели от векове са майстори на резбата и ръчната изработка на мебели от масивно дърво, поради което образци на българските мебели будят възхищение в Европа. Ако искате ръчно изработени мебели от дърво, можете да разгледате предложенията и на мебелна фирма „Еврика“. Със своето изящество и красота те си съперничат с най-красивите класически образци в Европа (Реф. 7017 – огледало), (Реф. 7028 – резбована колона) и (Реф. 7018 – декоративна резба). Вижте сами.

Създават мебели за ценители

Някои компании в България предлагат бързо сглобяеми модулни мебели, но качеството и цената, далеч не могат да задоволят изискванията на клиентите с висок вкус. За сметка на това фирма Еврика, предлага класически, традиционни и модерни мебели от естествена дървесина, изработени от дъб, бук, чам, череша, орех и изцяло от масив.

Ако виждате вашия интериор с мебели изработени от акация и ясен, или дори екзотични дървесини като махагон, нашите фирми ще ви помогнат да се сдобиете с мечтаното обзавеждане.

Българска кухня

Българските производители на мебели се гордеят със своята широка гама от продукти, която позволява да се изработи цялостно обзавеждане за домове, обществени и бизнес – сгради.

Мебелите изработвани от българските фирми, освен, че разполагат със сертификат за качество, също така са дълголетни. Можете да бъдете сигурни, че елегантната дъбова маса, която сте избрали за трапезарията си (Реф. 2022 – трапезна маса), не само ще издържи на следите на времето, но и ще ви надживее с векове. Особено при правилно съхранение и поддръжка.

Доверявайки се на български производители на мебели вие имате възможност и за по-удобна комуникация с производителя. Не подценявайте този факт, особено когато се нуждаете от помощ при обзавеждане на дома си, специални услуги и изработване на уникални мебели по ваш вкус.

Италианската мебелна индустрия е популярна по света – всеизвестни са великолепните й образци, които подхождат на всеки интериор. Качеството им също е отлично. Всичко това обаче отдавна може да бъде открито и в каталозите на български производители на мебели.

Продукцията на чуждестранната фабрика няма как да ви даде автентично усещане за аристократичност и стил, както мебелите, произведени у нас. Пищните форми и позлата на италианските мебели със сигурност впечатлява родния консуматор, но това усещане е само повърхностно. Елегантните линии на родното производство в съчетание с резба на традиционни мотиви са истинско произведение на изкуството.

 

Българските производители на мебели реализират едва 10 % от асортимента си на нашия пазар, което е показателно. Останалата част от продукцията им е изключително търсена от клиенти в страни, където тази конкуренцията в мебелния бизнес е ожесточена, а производството е един от стълбовете на икономиката им–Италия, Франция, Холандия, Швейцария, Белгия и Англия. И въпреки това те са по-желани и търсени дори там.

Мебелна фабрика „Еврика” е лидер в производството на висококачествени мебели от масив. В нашия…
Попитахме наша клиентка защо предпочита да купува за своя дом мебели от масив, въпреки че са на по-…
В днешно време много хора предпочитат ретро стила да обгражда и разведрява домовете, офисите им и…
Терасата е неизменна част от дома, а възможностите за декорирането й са практически безкрайни. Може…
Нов дом? Прекрасна възможност да го превърнете в мястото на мечтите си. Особено що се отнася до най…