Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Това е един от най-търсените ни модели. Представяме ви бар за заведение (Реф-010), изработен от фабрика „Еврика“. Моделът е изцяло от масивна дървесина с декоративни елементи и елегантна конструкция. С покрит мраморен барплот, той е перфектен за всеки хотел или заведение.

  Моделът бар за заведение е изключително търсен от заведения, които държат на уникалния стил и бутикови хотели, като хотел "Рачев" — Велико Търново. Елегантният бар от дърво, идеално се съчетава с бар — стол (Реф. 5012), тапициран с дамаска в светъл цвят. Комплектът бар за заведение е произведен от масивна дървесина, като се предлага в разновидности дъб, бук или череша. От менюто „Цветове“ на сайта, можете да подберете подходящия цвят за вашия бар, като можете да избирате сред огромно разнообразие. В зависимост от предпочитанията ви, моделът може да изглежда в ретро стил или модерен–предлагаме състарен финиш, или паниране със сребро и злато за почитателите на класическия интериор.

  Моделът бар за заведение се изработва изцяло по поръчка на клиента, като наши служители идват на място, за да вземат размерите, или клиентът сам ги предоставя. Тази мебел, както и всички останали модели на фабрика Еврика се изработват от висококачествена дървесина, в крак с модерните технологии и с минимална вреда за околната среда.

  Преимущества на бар за заведения Еврика

  Този модел е солиден, не се влияе от слънцето и влагата, а при повреждане на повърхностите лесно може да бъде поправен. За разлика от металните барове, които лесно се увреждат, надраскват и огъват, и са с остри ръбове, барът за заведение на фабрика Еврика трудно може да бъде повреден. Освен това дървото внася неповторим уют и топлина, които няма как да постигнете с модерни мебели от стомана или стъкло.

  Друго предимство на бара за заведения „Еврика“ е, че можете вие да изберете цветовете, в които да бъде решен. Моделът се предлага в богата гама от цветове, а ако ви омръзне цветът му и искате да го освежите, достатъчно е да се пребоядиса. С този бар за заведение от "Еврика" вие ще разполагате с удобна и изящна мебел, която ще стои изискано в бара ви. Освен това, избирайки нас, вие ще получите партньори, които ще ви помогнат да осигурите удобство и комфорт на гостите си, а в същото време и да обзаведете цялостно вашето заведение или ресторант.

  Запитване