Описание
  Average: 4.1 (3 votes)

  Високо кресло - стол за бар

  В каталога на мебелна фабрика „Еврика” може да срещнете както класически мебели, така и екстравагантни решения на такива. Подобен е случаят с предлаганото високо кресло за бар, който е интересна алтернатива на стандартните „кончета”, които виждате по заведенията.

  Моделът е с размери 500/1800/600, но не височината му създава впечатление от пръв поглед. Той е изключително здрав и стабилен и точно това е усещането, което създава в клиентите ни. Дизайнерите ни са го решили с ниска, но удобна облегалка и с мека седалка — идеална комбинация за подобна мебел. Ако обзаведете заведението си с него, ще гарантирате на клиентите си спокойствие и комфорт — нещо, което подобни на него модели няма да направят.

  Предлаганото кресло за бар е илюстрирано със зелена тапицерия и черни дървени части. Моделът обаче се произвежда по поръчка и изцяло по желание на клиента. Може да го изработим от масив или фурнировани плоскости, винаги от висококачественото дърво (бук, череша, дъб или липа).

  Цветът на видимата конструкция може да подберете от специалното меню в горната част на сайта ни. Там ще намерите секция, в която да изберете подходяща дамаска за него. Предлагаме интересни текстилни тапицерии както и кожи от високо качество.

   

  Независимо, че моделът е пригоден за заведения, този модел висок стол за бар стои чудесно и у дома, и в офиса. Може да не пиете кафето си сутрин на барплота в къщи или да осигурите комфорт на колегите си по време на оперативка.

  За да сме полезни на клиентите си, предлагаме допълнително преимущество при покупка на количества от модела–отлична отстъпка.

  Нашето високо кресло за заведения има преимущества, които други модели несъмнено не притежават и най-вече–удобно е. Можете да сте спокойни, че предлаганият от нас модел е изключително издръжлив и устойчив на всякакви влияния, а най-вече не дразни гостите. Студените метални бар — столове тракат, неудобни са, а след повече време на тях започвате да се „изръбвате”. Да не говорим за кожените метални щъркели, които неприятно спарват кожата, особено след по-продължителен престой. С високо кресло за бар на фабрика „Еврика” можете да сте сигурни, че тези неудобства ще бъдат спестени на клиентите ви. Което е повече от добра причина, да ви посещават отново и отново.

  Размери
  Запитване