Бар столове с класически и модерен дизайн

Всяко заведение се нуждае от собствен стил, а няма нищо по-добро от това, да използвате за тази цел дървото. И то не само по отношение на интериора, но и в обзавеждането.

Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вниманието ви бар столове с класически и модерен дизайн, изработени изцяло от масивна дървесина. Висококачествените мебели са с изключителна здравина, високо качество и най-вече — красиви и елегантни. Нашите бар столове се характеризират с:

•        Висока износоустойчивост — изработват се от дъб, бук или череша;

•        Стилен дизайн — изработваме, както класически, така и модерни бар столове;

•        Качество — не правим компромис нито с масивната дървесина, нито с тапицерията на нашите продукти;

Защо да изберете нас?

Мебелна фабрика „Еврика“ е лидер на пазара за мебели от масив, но също така и новатор по отношение на производството. Работим с най-висококачествената дървесина, с най-съвременни технологии и имаме производство, съобразено с изискванията за опазване на околната среда. В същото време сме дълбоко свързани с традициите — можете да видите уникални образци бар столове с дърворезба (реф. 1105), част от детайлите, по които се изработват и на ръка от опитни майстори.

С какво нашите бар столове се отличават от останалите?

Съвременен дизайн и качество, на достъпна цена. Нашите бар столове се отличават с редица преимущества.

На първо място е здравината им. За разлика от мебелите от хром, пластмаса или стъкло, нашите бар столове са изработени от масивна дървесина. Тя издържа много по-голямо натоварване, устойчива е на атмосферни влияния и се уврежда по-трудно. А в случай на повреда, наранените части от дървото лесно могат да поправени. Да не подминаваме и факта, че нашите столове са на четири крака, което гарантира много по-голяма стабилност и комфорт на клиентите ни. Можете сами да усетите разликата като прекарате малко време върху тях и след това оцените качествата на бар столовете от метал на един крак. Различията за фрапиращи.

На второ място — удобство. Собствениците на барове и заведения, които залагат на мебелите от масив, знаят, че удобната седалка е от огромно значение за комфорта на клиентите. Предлаганите от нас модели са удобни, с комфортна седалка и тапицерия, която е изключително износоустойчива.

Освен това няма опасност гостите ви да се оплакват от следи от ръжда или петна по дрехите си, както може да се случи с бар столовете от пластмаса и метал. Да не говорим, че няма да се „изръбват“, седейки на неудобните и студени бар столове от хром.

На трето място — визия. Каквото и да си говорим, успехът на едно заведение зависи от неговия интериор. А бар столовете на фабрика „Еврика“ са красиви, елегантни и най-вече с уникален чар.

Искате мебели за ретро клуб? Разгледайте нашите модели стол за барплот — 1084, висок стол — 1105 и дори дървен бар стол — 1102. Всички те се отличават с изискан, класически дизайн, който с подходящата тапицерия (можете да подберете модела от меню “Дамаски“) ще превърне заведението ви в уютно и посещавано място.

Падате си по рока и кънтри стила? Бар стол — 5012 е перфектен за вашия клуб. Кожена тапицерия, удобни седалки, класически и в същото време модерен дизайн — той идеално ще се впише в интериора. От менюто „Кожи“, можете да изберете подходящия за вас стил кожа — предлагаме мостри от естествена кожа, както и изкуствена еко кожа с много високо качество, в най-различни цветове. А за ценителите на нестандартното, предлагаме и кожена тапицерия с косъм.

Тези от вас, които искат да отворят модерно и елегантно заведение в урбанистичен стил, също могат да ни се доверят. Масивът е новото модерно, а нашите бар столове от естествено дърво са изключително актуални. Предлагаме на вниманието ви моделите стол щъркел — 1085, стол бар 1101 и стол за бар — 1103. И това е само малка част сред многообразието модели между, които можете да избирате. При това, ако цветът на дървените части не ви харесва, винаги можете да го смените. В менюто „Цветове“ на сайта имаме богат каталог с цветове и финиши, между които да избирате — От цвят махагон до перлено розово — разнообразието, което предлагаме, е изключително голямо.

И накрая, но не и на последно място — поддръжката.

Модерните бар столове от пластмаса и метал изглеждат добре, но бързо се чупят, нестабилни са, а понякога са и направо опасни. Да не говорим, че поддръжката им често излиза по-скъпа от покупката на нови. А никой бизнесмен не би желал да му се налага да прави извънредни разходи. Още една причина да изберете бар столовете от масив на фабрика „Еврика“. С тях няма да имате подобни проблеми.

Изработваните от нас бар столове не са с гаранция за качество само за година-две, а до живот. Масивната дървесина, доказано е един от най-устойчивите материали. Тези мебели, покрити с подходящото лаково покритие и съхранявани правилно, могат да ви служат до живот. Освен това са устойчиви на различни атмосферни влияния и също така лесно могат да бъдат поправени, ако се повредят. Надрасканата маса от стъкло, или метален стол, бързо започва да губи чара си и което е по-лошо, трудно може да се поправи. Докато при столовете от дърво е достатъчно да се полират с шкурка, да се пребоядисат и стават като нови. А ако ви омръзне да ги гледате в един или друг цвят, лесно могат да бъдат претапицирани и пребоядисани в други цветове.

Бар столовете на фабрика "Еврика" — класически и модерни

Бар столовете на фабрика "Еврика" имат много качества, но най-големите им предимства са, че са винаги актуални. С тях не е нужно да се притеснявате, че не сте модерни, или че изглеждат старомодни. Те просто са непреходни, което има още една положителна страна — няма да се тревожите, че трябва да ги смените след година или две, защото са остарели.

В нашия каталог можете да подберете най-подходящия за вас модел бар стол, като той ще бъде изработен от масив — череша, дъб или бук. От менюто „Цветове“ може да подберете подходящия цвят на дървените части за вашия модел, а от менюто „Дамаски“ и „Кожи“, тапицерията. В случай че предпочитате по-специални декоративни елементи по бар столовете или искате нещо уникално, изработваме и мебели изцяло по поръчка и дизайн на клиента. Освен бар столове изработваме и пълно обзавеждане за заведения — бар плотове, маси, витрини и други мебели, които можете да разгледате в категорията „Обзавеждане за заведения“ на сайта.