Бар стол - 5012 | Еврика Мебели

Бар стол - 5012

Изпратете запитване

Average: 6.8 (5 votes)

Ретро бар стол от масивно дърво и кожа

Модерните мебели от метал и стъкло изглеждат красиви, но нищо не може да замени уюта на дървото. Особено, когато става въпрос за бар стол. Представяме ви изискан и елегантен модел на бар стол в класически стил. Моделът е изработен от масивна дървесина с кожена тапицерия, но се предлага и в други разновидности, по желание на клиента.

Той е ключов елемент от интериора на един съвременен бар и е от голямо значение за цялостното оформление на заведението. Надеждният бар стол, който изработва мебелна фабрика „Еврика“ е с елегантен дизайн, солидна дървена конструкция и удобна седалка и облегалка. Да не забравяме и дизайна — комбинацията от кожа и дърво го прави изключително удобен и подходящ за всеки тип заведение —от бирария до луксозен гурме ресторант.

Също така моделът се предлага с изключително комфортна тапицерия, мека седалка и облегалка, в комбинация от кожа и масив. Бар столът е изключително подходящ за модерни заведения или класически клубове, тъй като има универсална визия.

Предлага се в класически стил—висок бар стол с елегантен дизайн, а също така и с резбовани елементи по желание на клиента.

Уникален дизайн и красота

В зависимост от личните си предпочитания може да поръчате моделът бар стол реф 5012 не само с кожена тапицерия, но и с дамаска. От менюто „Дамаски“ можете да изберете между повече от 100 разновидности. Също така можете да избирате и между над 70 вида кожена тапицерия. Изкуствена или естествена кожа — предлагаме и двата вида, при това с изключително високо качество и гаранция за здравина и дълга износоустойчивост.

Моделът бар стол се откроява от модерните си алтернативи и с други предимства—лек е и се пренася лесно. Освен това с лекота се вписва във всеки интериор—класически, модерен, ретро. А ако случайно ви омръзне да виждате въпросната мебел в определен цвят или стил, достатъчно е да я претапицирате или боядисате и отново ще имате актуално и модерно обзавеждане за вашия бар.

Моделът бар стол се изработва с размери—1070/670/500, но по желание на клиента може да се изработи и с мерки по поръчка. За клиентите ни, които решат да заявят голямо количество от този модел предлагаме специална оферта включваща солидна отстъпка.