За Нас

За Нас

Фабрика за Мебели Еврика"Еврика" започва да произвежда мебели през 1997 г. В самото начало производството е ориентирано към индивидуални поръчки за обзавеждане на частни домове, офиси и хотели. През 1998 започва производството на малки мебели от масивна дървесина главно за износ за Франция, Швейцария, Италия, Кипър, Холандия и др. По това време е построена фабрика за мебели, която започва да функционира през Август 1999. В момента производството е ориентирано към класически, традиционни и модерни мебели от дъб, череша, бук и липа. Също така от комбинация на МДФ с естествен фурнир и масивна дървесина. Фирмата може да произведе почти всеки вид мебел от дърво, с прекрасен финиш, доставяйки както на търговци на едро така и на дребно мебели на изключително конкурентни цени. Материалите които се използват са главно череша, дъб, бук и липа. Фирмата произвежда - обзавеждане за спални, трапезарии, кухни и дневни – маси, столове, легла, шкафове, малки мебели от масив, както и тапицирани мебели. Широката гама от продукти – почти 500, ни позволява да предлагаме цялостно обзавеждане за хотели, ресторанти и частни домове. Персоналът на фирмата включващ 60 квалифицирани работника е готов да задоволи специфичните изисквания на всеки клиент за оригиналност и високо качество на изработка. Използваните химически продукти - байц, лак, лепило и др. са удостоверени със сертификат за качество на ЕС, същите са екологично чисти. Мебелите се изработват по най-модерни технологии. Дългосрочните клиенти на "Еврика Комерс" ООД са от Франция, Холандия, Швейцария, Белгия и Англия. 90% от производството се изнася за западна Европа, останалите 10% се реализират на българският пазар. Фирмата е обзавела напълно голям брой хотели, ресторанти, кафенета, барове и частни домове в България, както и в цяла Европа. Фабриката притежава голям опит в обзавеждането на хотели като е специализирана в производството на маси, столове и корпусна мебел. Обзавели сме над 2000 хотела в Италия, Франция и България. Произвеждаме и мебели по модел, дизайн и с размери на клиента.

Фабрика за мебели Еврика - видео

Част от предаването на БНТ "И ние го Можем" за Еврика.

 

Сертификат ISO 9001 - Еврика Комерс ООД
Фирма "Еврика Комерс" ООД е сертифицирана по стандарта - ISO9001:2008. Това е един от най-популярните в света стандарти. Изискванията му се спазват от над 776 000 организации в 161 държави. ISO 9001 отдавна се е превърнал в международен еталон за управление на качеството в бизнес отношенията. Целта на стандарта е да подкрепи организациите в стремежа им за „управление на качеството”. Той се основава на осемте принципа за управление на качеството. Тези принципи се използват от ръководството на фирмата като рамка за постигане на непрекъснато усъвършенстване.

  • Принцип 1 – Фокус върху клиента
  • Принцип 2 – Лидерство
  • Принцип 3 – Увличане на хората
  • Принцип 4 – Процесен подход
  • Принцип 5 – Системен подход към управлението
  • Принцип 6 – Непрекъснато усъвършенстване
  • Принцип 7 – Фактически подход при вземане на решения
  • Принцип 8 – Взаимно изгодни отношения с доставчицитеЩанда на Мебели Еврика на редица изложения

Фирмата представя продукцията си на редица национални изложения в Европа и България: Интернационалният Мебелен Панаир IMM в Кьолн, Германия, "Habitat Valencia" във Валенсия, Испания, "Светът на Мебелите", "Стройко" и други.

 

 

 

 

 

Преди да поръчате, трябва да имате в предвид следното:

- Поръчка

Може да поръчате по телефона, чрез Интернет или директно при нас. Ако поръчате по телефона или чрез Интернет ви изпращаме подписан от нас Договор по и-мейл.

- Материалът

Липата е от групата на така наречените "меки" дървесни видове. Дъбът, черешата и букът са "твърди" дървесни видове. Това означава, че вторите са по-издръжливи на удар и други. Най-скъп е дъбът, следва черешата, бука и накрая липата.

- Цветът

Мебелите могат да бъдат изработени в различни цветове по желание на клиента. Мострите може да изберете от менюто "ЦВЕТОВЕ" в нашият сайт или на място при нас.

- Дамаски и кожи

Дамаските и кожите, които предлагаме може да разгледате в менюто "ДАМАСКИ" и "КОЖИ". В момента предлагаме над 500 вида дамаски, които можете да разгледате във фабриката в Габрово.

- Пакетиране

Всички мебели се доставят на клиентът "СГЛОБЕНИ". Всеки мебел първо се пакетира в стреч фолио и след това се поставя в кашони, които свеждат вероятността мебелите да се повредят по време на транспортът до минимум.

- Доставка

Можем да доставим мебелите до всяка точка на България. Цената на транспортът зависи от количеството (обема) и мястото за доставка. Можем да доставим мебелите и извън България. За доставката на по-малки поръчки използваме куриер. Клиентът заплаща транспортът ако в Договора не е споменато друго.

- Количествата

Няма ограничения за минимално поръчан брой мебели. За по-големи количества предлагаме отстъпки.

- Време за производство

Не разполагаме с мебели на склад. Всичко се произвежда на момента. Мебелите се доставят на клиентът веднага след като се произведат. Времето за производство варира в зависимост от големината и сложността на поръчката между 30 и 45 дни.

- Изложбени зали

Изложбени зали във Фабрика Еврика в ГабровоВ момента разполагаме с две изложбени зали във фабриката в Габрово и една в София, където е изложена голяма част от нашата колекция. Възнамеряваме да отворим нови изложбени зали в близко бъдеще.

- Плащане

Плащането може да се осъществи по банков път. Обикновено работим с 50% авансово плащане и 50% при доставка на мебелите. Но при определени условия можем да се договорим и за друг вид плащане. Не продаваме мебели на лизинг.

- Размери
Почти всеки мебел може да се произведе с различни размери, според желанието на клиентът - разбира се в този случай цената е различна. Произвеждаме мебели по модел на клиентът, след като ни се предоставят снимки, чертежи с размери и/или мостра.