За Нас

Фабрика за Мебели Еврика"Еврика" започва да произвежда мебели през 1997 г. В самото начало производството е ориентирано към индивидуални поръчки за обзавеждане на частни домове, офиси и хотели. През 1998 започва производството на малки мебели от масивна дървесина главно за износ за Франция, Швейцария, Италия, Кипър, Холандия и др. По това време е построена фабрика за мебели, която започва да функционира през Август 1999. В момента производството е ориентирано към класически, традиционни и модерни мебели от дъб, череша, бук и липа. Също така от комбинация на МДФ с естествен фурнир и масивна дървесина. Фирмата може да произведе почти всеки вид мебел от дърво, с прекрасен финиш, доставяйки както на търговци на едро така и на дребно мебели на изключително конкурентни цени. Материалите които се използват са главно череша, дъб, бук и липа. Фирмата произвежда - обзавеждане за спални, трапезарии, кухни и дневни – маси, столове, легла, шкафове, малки мебели от масив, както и тапицирани мебели. Широката гама от продукти – почти 500, ни позволява да предлагаме цялостно обзавеждане за хотели, ресторанти и частни домове. Персоналът на фирмата включващ 60 квалифицирани работника е готов да задоволи специфичните изисквания на всеки клиент за оригиналност и високо качество на изработка. Използваните химически продукти - байц, лак, лепило и др. са удостоверени със сертификат за качество на ЕС, същите са екологично чисти. Мебелите се изработват по най-модерни технологии. Дългосрочните клиенти на "Еврика Комерс" ООД са от Франция, Холандия, Швейцария, Белгия и Англия. 90% от производството се изнася за западна Европа, останалите 10% се реализират на българският пазар. Фирмата е обзавела напълно голям брой хотели, ресторанти, кафенета, барове и частни домове в България, както и в цяла Европа. Фабриката притежава голям опит в обзавеждането на хотели като е специализирана в производството на маси, столове и корпусна мебел. Обзавели сме над 2000 хотела в Италия, Франция и България. Произвеждаме и мебели по модел, дизайн и с размери на клиента.


Част от предаването на БНТ "И ние го Можем" за Еврика Мебели.

 

 

Фирмата представя продукцията си на редица национални изложения в Европа и България: Интернационалният Мебелен Панаир IMM в Кьолн, Германия, "Habitat Valencia" във Валенсия, Испания, "Светът на Мебелите", "Стройко" и други.

Щанда на Мебели Еврика на редица изложения

 

Преди да поръчате, трябва да имате в предвид следното:

 • Поръчка - може да поръчате по телефона, чрез Интернет или директно при нас. Ако поръчате по телефона или чрез Интернет ви изпращаме подписан от нас Договор по и-мейл.
 • Материал - Липата е от групата на така наречените "меки" дървесни видове. Дъбът, черешата и букът са "твърди" дървесни видове. Това означава, че вторите са по-издръжливи на удар и други. Най-скъп е дъбът, следва черешата, бука и накрая липата.
 • Цвят - мебелите могат да бъдат изработени в различни цветове по желание на клиента. Мострите може да изберете от менюто "ЦВЕТОВЕ" в нашият сайт или на място при нас.
 • Дамаски и кожи - дамаските и кожите, които предлагаме може да разгледате в менюто "ДАМАСКИ" и "КОЖИ". В момента предлагаме над 500 вида дамаски, които можете да разгледате във фабриката в Габрово.
 • Пакетиране - всички мебели се доставят на клиентът "СГЛОБЕНИ". Всеки мебел първо се пакетира в стреч фолио и след това се поставя в кашони, които свеждат вероятността мебелите да се повредят по време на транспортът до минимум.
 • Доставка - можем да доставим мебелите до всяка точка на България. Цената на транспортът зависи от количеството (обема) и мястото за доставка. Можем да доставим мебелите и извън България. За доставката на по-малки поръчки използваме куриер. Клиентът заплаща транспортът ако в Договора не е споменато друго.
 • Количества - няма ограничения за минимално поръчан брой мебели. За по-големи количества предлагаме отстъпки.
 • Време за производство - не разполагаме с мебели на склад. Всичко се произвежда на момента. Мебелите се доставят на клиентът веднага след като се произведат. Времето за производство варира в зависимост от големината и сложността на поръчката между 30 и 45 дни.
 • Изложбени зали - в момента разполагаме с две изложбени зали във фабриката в Габрово и една в София, където е изложена голяма част от нашата колекция. Възнамеряваме да отворим нови изложбени зали в близко бъдеще.
 • Плащане - плащането може да се осъществи по банков път. Обикновено работим с 50% авансово плащане и 50% при доставка на мебелите. Но при определени условия можем да се договорим и за друг вид плащане. Не продаваме мебели на лизинг.
 • Размери - почти всеки мебел може да се произведе с различни размери, според желанието на клиентът - разбира се в този случай цената е различна. Произвеждаме мебели по модел на клиентът, след като ни се предоставят снимки, чертежи с размери и/или мостра.
#evrika.bg

@evrika.bg

Последвайте ни в Инстаграм@evrika.bg и споделете своите специални моменти